-
[QUOTE=Mostafa Eradi;78616]سلام آقا امید
توی بعضی ویدیوها یه لحظه صحنه می لرزه مثلا وقتی ماشین با شدت از کنار دوربین میگذره یا یه انفجاری رخ میده
یه جا دیدم که این لرزش خیلی طبیعی و زیبا شبیه سازی شده بود
میشه با پریمیر این کارو انجام داد؟ افکتی پلاگینی ...؟؟
تشکر[/QUOTE]
سلام مصطفی عزیز ....
چند پلاگین هست که واقعیت امر من تست نکردم ...
در موجموعه پلاگینهای Boris ، NewBlue و ....
فردا اسم دقیق پلاگین رو خدمتتون عرض می کنم ....
-
[QUOTE=omid8h;78637]سلام مصطفی عزیز ....
چند پلاگین هست که واقعیت امر من تست نکردم ...
در موجموعه پلاگینهای Boris ، NewBlue و ....
فردا اسم دقیق پلاگین رو خدمتتون عرض می کنم ....[/QUOTE]
ممنون بزرگوار ...
-
[QUOTE=mostaAr;78339]سلام
من توو پريمير يه مشكل دارم اينكه وقتي در نرم افزار اينكدر ميخوام خروجي بگيرم فايل هايي رو كه از افترافكت وارد پروژه پريميرم كردم رو نشون نميده و يه صفحه ي قرمز نشون ميده ، ولي توو پريمير بدون مشكل نشون ميده[/QUOTE]
میشه کسی در این مورد به من کمک کنه . کارمو لنگ کرده .
-
[QUOTE=mostaAr;79303]میشه کسی در این مورد به من کمک کنه . کارمو لنگ کرده .[/QUOTE]
عزیز قبلش باید خود پروژه رو توی افتر باز کنی تا کامل لود بشه بعد اون برنامه رو باز کنید ... امتحان کنید
-
اونجوری امتحان کردم ولی نشد . قرمز نشون میده . من نسخه پریمیر و انکودرم یکی نیست و پریمیر cs6 هست و ایکودر cc . مشکل از این نباشه ؟
-
[QUOTE=mostaAr;79308]اونجوری امتحان کردم ولی نشد . قرمز نشون میده . من نسخه پریمیر و انکودرم یکی نیست و پریمیر cs6 هست و ایکودر cc . مشکل از این نباشه ؟[/QUOTE]
فک میکنم مشکل از همین باشه قبلا همچین مشکلی برام پیش اومده بود
ولی اساتید بهتر میدونن
-
[QUOTE=mostaAr;79308]اونجوری امتحان کردم ولی نشد . قرمز نشون میده . من نسخه پریمیر و انکودرم یکی نیست و پریمیر cs6 هست و ایکودر cc . مشکل از این نباشه ؟[/QUOTE]
دوست عزیز باید ورژن هر دو یکی باشه .... اگر نباشه به مشکل بر می خوری ....
-
[QUOTE=omid8h;79314]دوست عزیز باید ورژن هر دو یکی باشه .... اگر نباشه به مشکل بر می خوری ....[/QUOTE]
خیلی ممنون آقا امید و مصطفی جان . ببخشید آقا امید شما برای پاک کردن فایل های اضافه پریمیر از چه نرم افزاری استفاده میکنین . یه جای دیگه گفتین ولی یادم رفت :)
-
[QUOTE=mostaAr;79316]خیلی ممنون آقا امید و مصطفی جان . ببخشید آقا امید شما برای پاک کردن فایل های اضافه پریمیر از چه نرم افزاری استفاده میکنین . یه جای دیگه گفتین ولی یادم رفت :)[/QUOTE]
خواهش می کنم ...
آخرین آموزش این تاپیک برای خاب کردن کش هست اونو نگاه کنید ....
با نرم افزار CC Cloner هم می تونید این کار رو انجام بدید
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread3427.html[/URL]
-
[QUOTE=omid8h;79321]خواهش می کنم ...
آخرین آموزش این تاپیک برای خاب کردن کش هست اونو نگاه کنید ....
با نرم افزار CC Cloner هم می تونید این کار رو انجام بدید
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread3427.html[/URL][/QUOTE]
آقا امید هر دفعه منو شرمنده کردین .بازم ازتون تشکر میکنم . ببخشید که زحمت دادم . همیشه قدر زحماتتون رو خواهم دونست . خدا قوت