-
[QUOTE=mostaAr;78358]بستگی به دستگاه میکثرت داره که چه خروجی داشته باشه . گه میکثرت کیفیتش dv باشه خروجیavi حتما داره که میتونی به یه dvd recorder نصبش کنی تا برات ضبط کنه و اگه میکثرتون hd باشه عموما دارای خروجی sdi هستن . ولی بینشون پیدا میشه که خروچی hdmi هم داشته باشه[/QUOTE]
تو خود پریمیر چه جوری خروجی بگیرم ؟
-
پریمیر یه نرم افزار غیر خطی هستش یعنی نمیتونین بهش به صورت زنده تصویر بدین و اونم بهتون خروجی بده . شما فقط این مار رو با میکثر میتونی انجام بدی که عموما خودشون یه نرم افزار دارن یا کلا نرم افزار ندارن و شما از یک تصویر به تصویر دیگه سوئیچ میکنی .
-
[QUOTE=mostaAr;78361]پریمیر یه نرم افزار غیر خطی هستش یعنی نمیتونین بهش به صورت زنده تصویر بدین و اونم بهتون خروجی بده . شما فقط این مار رو با میکثر میتونی انجام بدی که عموما خودشون یه نرم افزار دارن یا کلا نرم افزار ندارن و شما از یک تصویر به تصویر دیگه سوئیچ میکنی .[/QUOTE]
دوست عزیز ببخش منظور من اینه که در حالت معمولی ( غیر از میکسر و ...) چطوری خروجی بگیرم؟
-
اینجا تاپیک اقا امید هستش و من امروز جسارت میکنم که بهتون در مقابلشون جواب میدن. چون ایشون نیست و شما هم این سوال رو پرسیدین جواب میدم . وگرنه اقا امید استاد ماست و منم توو این پست ازشون خیلی سوال پرسیدم . 2 راه برای خروجی هستش : اولی) با خود نرم افزار پریمیر که file>export>media رو میزنین و تنظیمات دلخواه رو میدین و بعد export رو توو اون پنجره میزنین و از فایل رندر میگیره و تمام . دومی) با نرم افزار اینکدر . که اول بازش میکنین و بعد پروژه رو میندازین توش و بعد تنظیمات رو میدین و قسمت بالا برنامه دکمه play رو میزنین و کار رندر میشه
-
[QUOTE=mostaAr;78369]اینجا تاپیک اقا امید هستش و من امروز جسارت میکنم که بهتون در مقابلشون جواب میدن. چون ایشون نیست و شما هم این سوال رو پرسیدین جواب میدم . وگرنه اقا امید استاد ماست و منم توو این پست ازشون خیلی سوال پرسیدم . 2 راه برای خروجی هستش : اولی) با خود نرم افزار پریمیر که file>export>media رو میزنین و تنظیمات دلخواه رو میدین و بعد export رو توو اون پنجره میزنین و از فایل رندر میگیره و تمام . دومی) با نرم افزار اینکدر . که اول بازش میکنین و بعد پروژه رو میندازین توش و بعد تنظیمات رو میدین و قسمت بالا برنامه دکمه play رو میزنین و کار رندر میشه[/QUOTE]
خواهش می کنم دوست عزیز ... این حرفا چیه !!!!!!!!!!
این تاپیک من نیست عزیز ، هر شخصی بتونه کمک کنه من استقبال می کنم ...
ممنون از لطفتون ...
-
[QUOTE=mostaAr;78369]اینجا تاپیک اقا امید هستش و من امروز جسارت میکنم که بهتون در مقابلشون جواب میدن. چون ایشون نیست و شما هم این سوال رو پرسیدین جواب میدم . وگرنه اقا امید استاد ماست و منم توو این پست ازشون خیلی سوال پرسیدم . 2 راه برای خروجی هستش : اولی) با خود نرم افزار پریمیر که file>export>media رو میزنین و تنظیمات دلخواه رو میدین و بعد export رو توو اون پنجره میزنین و از فایل رندر میگیره و تمام . دومی) با نرم افزار اینکدر . که اول بازش میکنین و بعد پروژه رو میندازین توش و بعد تنظیمات رو میدین و قسمت بالا برنامه دکمه play رو میزنین و کار رندر میشه[/QUOTE]
مرسی های فراوان
-
[QUOTE=norolhossain;78375]مرسی های فراوان[/QUOTE]
خواهش میکنم دوست عزیز . امیدوارم مفید بوده باشه . توو کارتون موفق باشین
-
سلام
دوستان نازنین کسی میدونه چجوری میتونم خروجی srt بگیرم توی پریمیر....... بشدت به مشکل خوردم و ممنون میشم کمکم کنید
-
[QUOTE=hoseinimeister;78610]سلام
دوستان نازنین کسی میدونه چجوری میتونم خروجی srt بگیرم توی پریمیر....... بشدت به مشکل خوردم و ممنون میشم کمکم کنید[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
من تا یه حال همچین کاری رو با پریمیر نکردم ...
و من زیاد در این مورد اطلاعی ندارم ....
-
[QUOTE=omid8h;78614]سلام دوست عزیز ....
من تا یه حال همچین کاری رو با پریمیر نکردم ...
و من زیاد در این مورد اطلاعی ندارم ....[/QUOTE]
سلام آقا امید
توی بعضی ویدیوها یه لحظه صحنه می لرزه مثلا وقتی ماشین با شدت از کنار دوربین میگذره یا یه انفجاری رخ میده
یه جا دیدم که این لرزش خیلی طبیعی و زیبا شبیه سازی شده بود
میشه با پریمیر این کارو انجام داد؟ افکتی پلاگینی ...؟؟