-
[QUOTE=کلاغک;29845]نه طبق آموزشی که شما دادیدمن توی فتوشاپ تایپ کردم :26:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]حقیقتش من دارم همه جور روی فارسی نویسی مستقیم کار میکنم
تا تمام اشکالاتش رو برطرف کنم ...
انشالله که بتونم برای شما و تورج هم این مشکل رو حل کنم ...[/COLOR]
-
بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد که دوست داری سرت رو بزنی توی دیوار !! من توی سیستم دوستت جواب می ده توی سیستم خودت که دقیقا همونه جواب نمی ده یا یه سری گیرهای بد توی نصب یا اجرای برنامه ها ! خدا کلا صبر بده !!
-
[QUOTE=HRT;29913]بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد که دوست داری سرت رو بزنی توی دیوار !! من توی سیستم دوستت جواب می ده توی سیستم خودت که دقیقا همونه جواب نمی ده یا یه سری گیرهای بد توی نصب یا اجرای برنامه ها ! خدا کلا صبر بده !![/QUOTE]
دقیقاً :40:
-
سلام ظریف عزیز
من هم این کارو انجام دادم ولی فونت هارو با حروف بزرگ و از چپ به راست می نویسه و جواب نداد چرا؟
ae6 داشتم و چپ به راست هم که کردم فرقی نکرد. البته فتوشاپ cs3داشتم وaeرو از کالکشن نصب کرده بودم
البته مشگل من به اختمال زیاد به خاطر فتوشاپ cs3 باید باشه که الان امکان اصلاحش رو ندارم.
-
الان همین مشکل دوستان یک نمونه ی حرف بنده س ... الان من با فارسی نویسی مستقیم طبق آموزش مشکلی ندارم ولی بعضی ها مشکل دارن همون کارها رو هم می کنن !! ای بابا
-
با سلام در ابتدای ویدیو از پلاگین soundkey استفاده کردید؟به چه صورت به شکل دایره درست کردید؟
با تشکر
-
با سلام.
مثل اینکه همه لینکهای دانلود از سایت mediafire از کار افتاده میشه بی زحمت لینکها رو اصلاح کنید.
-
[QUOTE=koplan;33455]با سلام.
مثل اینکه همه لینکهای دانلود از سایت mediafire از کار افتاده میشه بی زحمت لینکها رو اصلاح کنید.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام دوست عزیز بله متاسفانه البته لینک آپلود دات آی آر سالمه ...
ممنون از اطلاعتون به زودی دوباره آپلود میکنم براتون ...[/COLOR]
-
[QUOTE=mostafa2020;29925]سلام ظریف عزیز
من هم این کارو انجام دادم ولی فونت هارو با حروف بزرگ و از چپ به راست می نویسه و جواب نداد چرا؟
ae6 داشتم و چپ به راست هم که کردم فرقی نکرد. البته فتوشاپ cs3داشتم وaeرو از کالکشن نصب کرده بودم
البته مشگل من به اختمال زیاد به خاطر فتوشاپ cs3 باید باشه که الان امکان اصلاحش رو ندارم.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام دوست عزیز بله چندتا از دوستان هم مشکل شما رو دارن و بنده هم دارم روش کار میکنم .
اما هنوز به نتیجه مطلوب درمورد دلیل این مشکل نرسیدم ... به محض اطلاع راه حل رو بهتون ارائه میکنم ...[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;33456][COLOR=#0000ff]سلام دوست عزیز بله متاسفانه البته لینک آپلود دات آی آر سالمه ...
ممنون از اطلاعتون به زودی دوباره آپلود میکنم براتون ...[/COLOR][/QUOTE]
خیلی خیلی لطف میکنید .