-
[QUOTE=sali1000i;56057]خیلی ممنون از جوابتون .من المنت 1.6 که از همین سایت خریده بودم رو نصب کردم و همونجوری که اساتید گفته بودن کرک کردم و درست شد و بعد توی فلدر ورژن1.0345 همین دی وی دی رفتم و همه پک ها رو نصب کردم و درست شد و کاملا اکی شد. فقط یه سوال ،دو تا از پک ها با اسم ProShaders Halloween که با فرمت های .e3d .obj هستند رو نمیدونم چطوری ایمپرت کنم لطفا توضیح بدید چگونه ایمپرت کنم این دو فولدر رو؟خیلی سپاسگذارم[/QUOTE]
[B]درود بر شما خدا رو شکر مشکل حل شد... من والله تا حالا آبجیک ها رو استفاده نکردم. ولی فکر کنم باید توی مسیر
پوشه المنت کپی کنید..امیدوارم اساتید پاسخ بدن من ازجوابم مطمئن نیستم...[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;56059][B]درود بر شما خدا رو شکر مشکل حل شد... من والله تا حالا آبجیک ها رو استفاده نکردم. ولی فکر کنم باید توی مسیر
پوشه المنت کپی کنید..امیدوارم اساتید پاسخ بدن من ازجوابم مطمئن نیستم...[/B][/QUOTE]
دوست عزیز واقعا ممنونم که جواب دادی.من کماکان منتظر جواب استاد هادی پور وبقیه اساتید هستم . فک کنم آقای هادی پور خیلی سرشون شلوغ باشه:1::1:
-
[QUOTE=sali1000i;56060]دوست عزیز واقعا ممنونم که جواب دادی.من کماکان منتظر جواب استاد هادی پور وبقیه اساتید هستم . فک کنم آقای هادی پور خیلی سرشون شلوغ باشه:1::1:[/QUOTE]
[B]بله فصل امتحاناته دیگه...ولی من متوجه نشدم دقیقا کدوم قسمت باید ایمپورت کنید؟؟؟توی
صفحه اصلی خود نرم افزار یا نه؟؟؟[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;56061][B]بله فصل امتحاناته دیگه...ولی من متوجه نشدم دقیقا کدوم قسمت باید ایمپورت کنید؟؟؟توی
صفحه اصلی خود نرم افزار یا نه؟؟؟[/B][/QUOTE]
میخوام متریال ها رو توی پلاگین المنت ایمپرت کنم .در واقع نمیدونم کجا کپی کنم
-
[QUOTE=sali1000i;56067]میخوام متریال ها رو توی پلاگین المنت ایمپرت کنم .در واقع نمیدونم کجا کپی کنم[/QUOTE]
[B]بفرمایید گمون کنم این مسیر درست باشه [/B]
C:\Users\Hussein Hadipour\Documents\VideoCopilot\Models
[B]فکر کنم برخی از متریالها بایدنصبی باشن حالا این روش امتحان کنید..[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;56068][B]بفرمایید گمون کنم این مسیر درست باشه [/B]
C:\Users\Hussein Hadipour\Documents\VideoCopilot\Models
[B]فکر کنم برخی از متریالها بایدنصبی باشن حالا این روش امتحان کنید..[/B][/QUOTE]
دست گلت درد نکنه دوست عزیز .کپی کردم و یه سریشو پیدا کردم .خیلی ممنووووون.حالا دیگه منم به جمع المنتی ها پیوستم:41::41:
-
[QUOTE=sali1000i;56071]دست گلت درد نکنه دوست عزیز .کپی کردم و یه سریشو پیدا کردم .خیلی ممنووووون.حالا دیگه منم به جمع المنتی ها پیوستم:41::41:[/QUOTE]
خوب خدارو شکر موفق باشید ... حتما" نمونه کار درست کردید توی بخش تماشاخونه بزارید همه ببینند دوست گرامی ...
-
[QUOTE=Elka Eydipor;56074]خوب خدارو شکر موفق باشید ... حتما" نمونه کار درست کردید توی بخش تماشاخونه بزارید همه ببینند دوست گرامی ...[/QUOTE]
به روی چشم:3: نمونه کارای من تا به اینجا فیلم عروسیه بیشتر و قابل انتشار نیست ولی اگه تیزر تبلیغاتی در حد درست کردم حتما
-
سلام من پلاگین رو دانلود کردم و از فایل فشرده استخراجش کردم اما
و توی پوشه پلاگین رو تا دیگه پوشه با فرمت rar هست پسورد میخواد
هرچقدر هم این پسورد رو میزنم میگه اشتباه: [url]www.mostafa3d.com[/url] :2:
[CENTER]
[img]http://up.vbiran.ir/uploads/34032143214074713757_Capture.PNG[/img][/CENTER]
-
[QUOTE=mehdi-str@n;115168]سلام من پلاگین رو دانلود کردم و از فایل فشرده استخراجش کردم اما
و توی پوشه پلاگین رو تا دیگه پوشه با فرمت rar هست پسورد میخواد
هرچقدر هم این پسورد رو میزنم میگه اشتباه: [URL="http://www.mostafa3d.com"]www.mostafa3d.com[/URL] :2:
[CENTER]
[IMG]http://up.vbiran.ir/uploads/34032143214074713757_Capture.PNG[/IMG][/CENTER]
[/QUOTE]
[B]دوست گرامی از سایت ما که دانلود نکردین از همون سایتی که دانلود کردین بگین رمز اشتباهه[/B]