-
[COLOR=#2f4f4f][B]درود بر شما آقا امید من این پلاگین رو دانلود کردم
[B]Color Finesse Pl 3.0.10
[/B][/B]
[B]بعد در موقع نصب اصلا مسیر نمیخواد و خودش نصب میشه و اینقدم سریع نصب میشه که نمیدونم
اصلا کجا نصب شده!! من هر چی گشتم چه توی افکتهای برنامه پریمیر (سی سی رو نصب کردم و دیگه پریمیر دیگه ای نصب ندارم)
و چه توی پوشه پلاگینهای پریمیر چیزی ندیدم و نمیدونم واقعا" الان چکنم؟![/B][/COLOR]
-
سلام دوستان عزیز من تازه پریمیر پرو رو نصب کردم میخواستم بدونم از کجا میتونم پلاگین و افکت های مورد نیاز رو دانلود کنم ؟ و آیا افکت ها رو ادیوس هم ساپورت میکنه؟
-
[QUOTE=Elka Eydipor;77427][COLOR=#2f4f4f][B]درود بر شما آقا امید من این پلاگین رو دانلود کردم
[B]Color Finesse Pl 3.0.10
[/B][/B]
[B]بعد در موقع نصب اصلا مسیر نمیخواد و خودش نصب میشه و اینقدم سریع نصب میشه که نمیدونم
اصلا کجا نصب شده!! من هر چی گشتم چه توی افکتهای برنامه پریمیر (سی سی رو نصب کردم و دیگه پریمیر دیگه ای نصب ندارم)
و چه توی پوشه پلاگینهای پریمیر چیزی ندیدم و نمیدونم واقعا" الان چکنم؟![/B][/COLOR][/QUOTE]
سلام ....
من دانلود کردم این پلاگین رو ولی هنوز نصب نکردم ، فردا نصب می کنم اگر من مشکلی نداشتم و کار کرد براتون توضیح میدم ....
-
[QUOTE=norolhossain;77729]سلام دوستان عزیز من تازه پریمیر پرو رو نصب کردم میخواستم بدونم از کجا میتونم پلاگین و افکت های مورد نیاز رو دانلود کنم ؟ و آیا افکت ها رو ادیوس هم ساپورت میکنه؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
اکثر پلاگینهایی که در افترافکت نصب میشه برای پریمیر هم نصب میشه ...
به طور مثال ( Look ، Colorista , Mojo , knoll light Factory , New Blue و ..... )
فقط New Blue رو می دونم ساپورت می کنه و بقیه رو مطمئن نیستم ....
-
[QUOTE=omid8h;77754]سلام دوست عزیز ....
اکثر پلاگینهایی که در افترافکت نصب میشه برای پریمیر هم نصب میشه ...
به طور مثال ( Look ، Colorista , Mojo , knoll light Factory , New Blue و ..... )
فقط New Blue رو می دونم ساپورت می کنه و بقیه رو مطمئن نیستم ....[/QUOTE]
افکت چی ؟
-
[QUOTE=norolhossain;77756]افکت چی ؟[/QUOTE]
منظورتون از افکت چیه دوست عزیز ؟
این پلاگین هایی که معرفی کردم همه دارای افکتهای مختلفی هست ... برای تصحیح رنگ و افکتهای نوری و ...
-
[QUOTE=omid8h;77758]منظورتون از افکت چیه دوست عزیز ؟
این پلاگین هایی که معرفی کردم همه دارای افکتهای مختلفی هست ... برای تصحیح رنگ و افکتهای نوری و ...[/QUOTE]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]با سلام به آقا امید [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]من در خروجی گرفتن نهایی ورندر[/FONT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#000000][FONT=tahoma][COLOR=#333333]preview به مشکل برخوردم.
1-دررندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview بعدازچند ساعت منتظرشدن درایو c با ظرفیت 170Gb به مرز هشدار می رسد وقرمز رنگ می شود ودرنتیجه پیغام خطا می دهدورندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview به پایان نمی رسد.
2-درهنگام خروجی گرفتن در[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]Encoder وقتی استارت را می زنم صدای گوسفند شنیده می شود.[/FONT][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#000000][FONT=tahoma][COLOR=#333333]حالا سوال: 1-می توانم مسیر ذخیره فایل هایی که در رندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview بوجود می آید تغییردهم ودردرایو دیگر ی قراردهم ؟ یا نه؟
2-چکارکنم که دیگر ادوب من را با صدای گوسفندش مسخره نکند.
یک توضیح بدهم :حجم فایل هایی که در پریمیر قرارداده ام حدود50Gb است. احتمال دارد مشکل از اینجا باشد؟
با تشکر
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]
Read more: [URL]http://forum.video-effects.ir/thread3426-116.html#ixzz3A67nWUkK[/URL][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=omid8h;77758]منظورتون از افکت چیه دوست عزیز ؟
این پلاگین هایی که معرفی کردم همه دارای افکتهای مختلفی هست ... برای تصحیح رنگ و افکتهای نوری و ...[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز
دو سوال دیگه ازتون دارم
یکی اینکه وقتی اولین بار پریمیر رو اجرا میکنیم ما دو تا گزینه داریم dv و hdv فرق اینها با هم چیه در کیفیت تصویر؟
و دومین سوالم اینکه من لپ تاپ لنوو جی 510 دارم core i 5 هستش فن داخلی . خارجی هم داره سوال من اینکه وقتی من با نرم افزار پریمیر کار میکنم حرارت لپ تاپ بیشتر میشه میترسم به لپ تاپ صدمه بزنه شما چه توصیه ای به من میکنین شما با همچین مشکلی روبرو شدین ؟
-
[QUOTE=norolhossain;77762]ممنون دوست عزیز
دو سوال دیگه ازتون دارم
یکی اینکه وقتی اولین بار پریمیر رو اجرا میکنیم ما دو تا گزینه داریم dv و hdv فرق اینها با هم چیه در کیفیت تصویر؟
و دومین سوالم اینکه من لپ تاپ لنوو جی 510 دارم core i 5 هستش فن داخلی . خارجی هم داره سوال من اینکه وقتی من با نرم افزار پریمیر کار میکنم حرارت لپ تاپ بیشتر میشه میترسم به لپ تاپ صدمه بزنه شما چه توصیه ای به من میکنین شما با همچین مشکلی روبرو شدین ؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
dv به معنی دیجیتال ویدیو و hdv یعنی های دیجیتال ویدیو به معنی کیفیت بالاتر هستش
انتخواب این دو به ویدیوتون بستگی داره که dv باشه یا hd
در مورد گرم کردن هم عادیه چون موقع اجرای برنامه های سنگین فعالیت cpu گرافیک و کلا سیستم بالا میره...
-
[QUOTE=صادق56;77761][COLOR=#000000][FONT=tahoma]با سلام به آقا امید [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]من در خروجی گرفتن نهایی ورندر[/FONT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#000000][FONT=tahoma][COLOR=#333333]preview به مشکل برخوردم.
1-دررندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview بعدازچند ساعت منتظرشدن درایو c با ظرفیت 170Gb به مرز هشدار می رسد وقرمز رنگ می شود ودرنتیجه پیغام خطا می دهدورندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview به پایان نمی رسد.
2-درهنگام خروجی گرفتن در[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]Encoder وقتی استارت را می زنم صدای گوسفند شنیده می شود.[/FONT][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#000000][FONT=tahoma][COLOR=#333333]حالا سوال: 1-می توانم مسیر ذخیره فایل هایی که در رندر[/COLOR][COLOR=#333333]preview بوجود می آید تغییردهم ودردرایو دیگر ی قراردهم ؟ یا نه؟
2-چکارکنم که دیگر ادوب من را با صدای گوسفندش مسخره نکند.
یک توضیح بدهم :حجم فایل هایی که در پریمیر قرارداده ام حدود50Gb است. احتمال دارد مشکل از اینجا باشد؟
با تشکر
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]
Read more: [URL]http://forum.video-effects.ir/thread3426-116.html#ixzz3A67nWUkK[/URL][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
خب شما باید کش رو خالی کنید تا با این مشکل مواجه نشید ....
فردا با عکس براتون توضیح میدم که چطوری کش رو خالی در پریمیر ....
شما چه تایمی رو برای رندر Preview در نظر می گیرید ؟؟؟؟؟؟؟
به طور مثال اگر شما 4 دقیقه رندر Preview می گیرید فضای زیادی از هاردتون رو میگیره ....
بله میشه مسیر رو عوض کرد و بعد از اتمام پروژه اونو پاک کرد ....
در مورد Encoder هم من با همچین صدایی برخورد نکردم و نمی تونم جواب درستی رو به شما بدم ....
فردا با عکس یا فیلم طزیقه خالی کردن کش و تغییر مسیر render Preview رو توضیح میدم ....