-
[QUOTE=neda *;96577][B]
دوست گرامي بايد افتر افكت كار كرده باشين كه بتونيد انجام بدين يا اينكه يه نمونه ديگه پيدا كنيد كه با فلش هم بشه درستش كرد [/B][/QUOTE]
خوب ما با افترافکت کارکردیم و یاد گرفتیم اونجا میشه مطالب رو توش قرار داد یا باید بیام فلش دوباره
بنظر خودتون با افترافکت میشه چیز بهتری اراىه داد یا فلش.....؟
-
[QUOTE=alimorteza;96583]خوب ما با افترافکت کارکردیم و یاد گرفتیم اونجا میشه مطالب رو توش قرار داد یا باید بیام فلش دوباره
بنظر خودتون با افترافکت میشه چیز بهتری اراىه داد یا فلش.....؟[/QUOTE]
[COLOR=#0066ff][B]
اون افكتها بايد با افترافكت درست بشن بعد اونها كه روشون كليك ميشه با فلش هم ميشه ولي به نظر من همش با افتر افكت و فلش با هم بود ميشه درست كنيد
تو افترافكت بعد توي فلش ادامشو انجام داد [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=neda *;96544][B]
دوست گرامي كامل توضيح بدين مشكل كجاست ؟ تصوير چيزي مشخص نيست كه كدوم قسمت مشكل داريد [/B][/QUOTE]
کلید اول شد که براش کدها رو اجرا کنم ولی بقیه کلیدها نمیشه و قاطی میشن و اونام رو صفحه اول میان اینو میخوام بدونم چکارش کنم؟
ممنون
-
[QUOTE=0oMelikao0;96636]کلید اول شد که براش کدها رو اجرا کنم ولی بقیه کلیدها نمیشه و قاطی میشن و اونام رو صفحه اول میان اینو میخوام بدونم چکارش کنم؟
ممنون[/QUOTE]
[B]
حتما همه رو در يه فريم انيميت كردين دوست گرامي[/B]
-
نه هر کدوم رو تو یه لایه جدا و فریم جدا ایجاد کردم ولی بازم جواب نداد...
-
[QUOTE=0oMelikao0;96643]نه هر کدوم رو تو یه لایه جدا و فریم جدا ایجاد کردم ولی بازم جواب نداد...[/QUOTE]
[B]
يعني اصلا حركت نميكنه ؟مگه ميشه[/B]
-
چرا حرکت میکنه ولی فقط تونستم کلید اول رو بهش دستور بدم
فرض کنید تو اموزش فیلمتون ستاره ها کلید هستن از روی اون توضیح بدید
مثلا میخوام بعد از اجرای ستاره ها بصورت موشن تویین روی هر کدوم ک کلیک میکنم یه صفحه جدید برای هرکدوم باز بشه
حالا بگید کجای کار و فریم ها اون فیلمی ک فرستادید واسه رخدادهای کلید رو روش اعمال کنم؟
[QUOTE=0oMelikao0;96674]چرا حرکت میکنه ولی فقط تونستم کلید اول رو بهش دستور بدم
فرض کنید تو اموزش فیلمتون ستاره ها کلید هستن از روی اون توضیح بدید
مثلا میخوام بعد از اجرای ستاره ها بصورت موشن تویین روی هر کدوم ک کلیک میکنم یه صفحه جدید برای هرکدوم باز بشه
حالا بگید کجای کار و فریم ها اون فیلمی ک فرستادید واسه رخدادهای کلید رو روش اعمال کنم؟
تشکر[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي به همون روش ميشه يه كم تفاوت داره شما بايد دكمه ها روبه همون روش كه گفتم نام گذاري كنيد بعد تبديل به كليد كنيد وبراش دستور بنويسيد[/B]
-
[QUOTE=neda *;96584][COLOR=#0066ff][B]
اون افكتها بايد با افترافكت درست بشن بعد اونها كه روشون كليك ميشه با فلش هم ميشه ولي به نظر من همش با افتر افكت و فلش با هم بود ميشه درست كنيد
تو افترافكت بعد توي فلش ادامشو انجام داد [/B][/COLOR][/QUOTE]
ببخشید شما ادامه اش رو بهم نشون بدین منم میرم اون قسمت افترافکت بگم که بهم این اموزش رو بدن
ممنون از لطف تون
-
[QUOTE=alimorteza;96686]ببخشید شما ادامه اش رو بهم نشون بدین منم میرم اون قسمت افترافکت بگم که بهم این اموزش رو بدن
ممنون از لطف تون[/QUOTE]
[B]خواهش ميكنم باشه آماده ميكنم خبر ميدم به شمادر همين قسمت .[/B]