[B]دوستان آموزش شماره [COLOR="#FF0000"]شصت و یکم[/COLOR] اضافه گردید...:)[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]دوستان آموزش شماره [COLOR="#FF0000"]شصت و یکم[/COLOR] اضافه گردید...:)[/B]
خانم عیدی پور ترتیب آموزشا چه جوریه؟ الان آموزش 1 و 9 نیست.
ممنون.
[QUOTE=masoumeh;52157]خانم عیدی پور ترتیب آموزشا چه جوریه؟ الان آموزش 1 و 9 نیست.
ممنون.[/QUOTE]
[B]درود بر شما معصومه جان بله شماره یک قبلا" توضیح دادم البته شماره یک و نه حالت تبلیغ داشت و چیزی برای
آموزش نبود همین ترتیبی که گذاشتم یعنی خودم زیرش نوشتم درسته ...چون ویدیو ها رو قبل از آپلود
نگاه میکنم که آموزشها باشن دقیق...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;52160][B]درود بر شما معصومه جان بله شماره یک قبلا" توضیح دادم البته شماره یک و نه حالت تبلیغ داشت و چیزی برای
آموزش نبود همین ترتیبی که گذاشتم یعنی خودم زیرش نوشته درسته ...چون ویدیو ها رو قبل از آپلود
نگاه میکنم که آموزشها باشن دقیق...[/B][/QUOTE]
ممنون عزیز.
[B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B]
[B][COLOR="#800080"]سپاس الکا جان:53::53::53:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;52569][B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=minicam;52570][B][COLOR="#800080"]سپاس الکا جان:53::53::53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]سپاس گذارم نیلوفر جان...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;52569][B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B][/QUOTE]
خدا قوت
ممنون دست شما درد نکن :53:
[QUOTE=vahid mostaghim;52574]خدا قوت
ممنون دست شما درد نکن :53:[/QUOTE]
[B]خواهش بزرگوار...[/B]
[B]درود بر همه دوستان گرامی و اساتید محترم ... لینک دانلود آموزشهای شماره[COLOR="#FF8C00"] شصت و سه[/COLOR] و[COLOR="#DAA520"] شصت و چهار [/COLOR]اضافه
شد... موفق باشید...[/B]