[QUOTE=omid8h;4147]حسين جان در چه مورديه !!!!!!!!!؟[/QUOTE]
انیمیت کارکتر
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=omid8h;4147]حسين جان در چه مورديه !!!!!!!!!؟[/QUOTE]
انیمیت کارکتر
[QUOTE=فرزاد;4151]آقا حسین دستت بابت راهنمایی که در مشکلی که با فتوشاپ داشتم درد نکنه
برای تشکر از تو این آواتار رو برات ساختم امید وارم ازش خوشت بیاد .از این به بعد این عکس به عنوان آواتارت باشه.
[ATTACH=CONFIG]344[/ATTACH][/QUOTE]
وااااااااااای دستت دردنکنه فرزاد جون
شرمنده کردی منو عزیزم
مرسی ممنون از محبتت
کاری نکردم قربونت برم انجام وظیفه بود
عزیزمی :o
به به !!!!!!! حسين جان منتظريم عزيز ...
خواهش میکنم فدات بشم
سلام
حسین آقا یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟!
:rolleyes:
چی؟
به جرأت میتونم بگم که "آموزش انیمیت کاراکتر دو بعدی" بهترین و با مزه ترین آموزشی بوده که تا حالا ازتون دیدم!
اونجایی که گفتین کاراکتر میخواد دستشو توو دماغش کنه و بعدش گفتین: " ی[color="#a52a2a"]ا میخواد بگه اوهوووووووووی[/color]" یعنی حسین بخدا مردم از خنده!
یعنی اشکام سرازیر شد! هی فیلمو بک میزدم و دوباره اون قسمتشو میدیدم! مگه خندم بند میومد!!! چنان دل دردی گرفتم که بیا و ببین!!!
دمت گرم
وقتی گفتی اوهوووووی چنان صدات شبیه کاراکتر شده بود که یه لحظه شک کردم نکنه صداگذاری کردی! جالب اینجاست که شخصیتشم شخصیت مضحکیه
:d;):d:d:d
[QUOTE=hossein;4366]به جرأت میتونم بگم که "آموزش انیمیت کاراکتر دو بعدی" بهترین و با مزه ترین آموزشی بوده که تا حالا ازتون دیدم!
اونجایی که گفتین کاراکتر میخواد دستشو توو دماغش کنه و بعدش گفتین: " ی[COLOR=#a52a2a]ا میخواد بگه اوهوووووووووی[/COLOR]" یعنی حسین بخدا مردم از خنده!
یعنی اشکام سرازیر شد! هی فیلمو بک میزدم و دوباره اون قسمتشو میدیدم! مگه خندم بند میومد!!! چنان دل دردی گرفتم که بیا و ببین!!!
دمت گرم
وقتی گفتی اوهوووووی چنان صدات شبیه کاراکتر شده بود که یه لحظه شک کردم نکنه صداگذاری کردی! جالب اینجاست که شخصیتشم شخصیت مضحکیه
:d;):d:d:d[/QUOTE]
:))))))) آره به زبون لری کفتم
[QUOTE=hadipour;4369]:))))))) آره به زبون لری کفتم[/QUOTE]
بازم از این کارا بکن حسین آقا خداییش توو روند آموزش خیلی تأثیر داره
من که اصلا احساس خستگی و یکنواختی ندیدم توو آموزش
اتفاقا همین امر باعث شده بود که از انیمیت کردن و سختی کار وحشت نکنم
بازم مرسی که دلمو شاد کردی و خنده رو بهمون هدیه دادی
[COLOR="#FF0000"]منظور از تکسچر توو افتر افکت چیه حسین آقا؟! [/COLOR]
راستی هنوز newton 2 رو نتونستم دانلود کنم!