[QUOTE=minicam;44749][B][COLOR="#800080"]باز شما دیشب تا 4 صبح چت میکردین؟:45:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]نه بابا من بودم خانم شریفی همه بچه های خوبی بودند...:o[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=minicam;44749][B][COLOR="#800080"]باز شما دیشب تا 4 صبح چت میکردین؟:45:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]نه بابا من بودم خانم شریفی همه بچه های خوبی بودند...:o[/B]
[QUOTE=omid8h;44753]نه بابا من در نرفتم ، هستم در خدمتتون ....
آخه آدرس ما طولانیه ، اگر بخوام بگم سرعت انجمن کم میشه :4::4::4::4::4:
آهـــــــــان !!!!!! پیشنهادتون خوبه ، در خدمتتون هستیم فقط هر موقع خواستید تشریف بیارید خبر بدید که ما نباشیم :24::24::24::24:
آخه من نخود شور از کجا بیارم !!!!! آریانا هم چه چیزایی معرفی می کنه ....[/QUOTE]
[B]درود اقا امید آریانا حقشه هفته سوم بنشونیش صندلی داغ بچزونیمش تا مجبور بشه واسه همه نخود شور
بخره!!:24:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;44776][B]درود اقا امید آریانا حقشه هفته سوم بنشونیش صندلی داغ بچزونیمش تا مجبور بشه واسه همه نخود شور
بخره!!:24:[/B][/QUOTE]
دقیقا ......
به زودی روی صندلی داغ می شینه و باید در مورد نخود شور واسم توضیح بده ، طریقه ساخت و مصرفش رو ....
[B][COLOR="#800080"]الکا جان انقد اسمشو نیار من باز هوسم میشه:4:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;44776][B]درود اقا امید آریانا حقشه هفته سوم بنشونیش صندلی داغ بچزونیمش تا مجبور بشه واسه همه نخود شور
بخره!!:24:[/B][/QUOTE]
از حسین هادی پور کسی خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
چرا نیست ؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=omid8h;44777]دقیقا ......
به زودی روی صندلی داغ می شینه و باید در مورد نخود شور واسم توضیح بده ، طریقه ساخت و مصرفش رو ....[/QUOTE]
[B][COLOR="#A52A2A"]منم کنجکاو شدم این نخود شور چیه؟؟؟تازه این یکی از وعده های انتخاباتیش باشه:24:[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;44787][B][COLOR="#A52A2A"]منم کنجکاو شدم این نخود شور چیه؟؟؟تازه این یکی از وعده های انتخاباتیش باشه:24:[/COLOR][/B][/QUOTE]
چی بگم !!!!!!! منم که مشهد هستم تا به حال نشنیدم !!! حالا قرار شده بیاد مشهد بریم با هم بخوریم ... خدا رحم کنه به من منم حساس !!!! هر چیزی نمی خورم :24::24::24::24:
[quote=omid8h;44786]از حسین هادی پور کسی خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
چرا نیست ؟؟؟؟؟؟[/quote]
[b]
دانشگاهه گویا فصل امتحانات و ایناست گمون کنم و یه خبرهای دیگه که آقای ظریف خبر دارند
و من(البته شم ننه مارپلیم کار کرد) فهمیدم!:d[/b]
[QUOTE=Elka Eydipor;44794][b]
دانشگاهه گویا فصل امتحانات و ایناست گمون کنم و یه خبرهای دیگه که آقای ظریف خبر دارند
و من(البته شم ننه مارپلیم کار کرد) فهمیدم!:d[/b][/QUOTE]
مجتبی رو نشناختین هنوز !!!!!!!!!!
داره هیجان به انجمن میده :24::24::24::24:
یه خبرایی هست ، منم می دونم البته اگر همونی که قبلا بهم گفته باشه ....
فکر کنم 28 اردیبهشت باشه :24::24::24::24::24::24:
[QUOTE=minicam;44781][B][COLOR="#800080"]الکا جان انقد اسمشو نیار من باز هوسم میشه:4:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]درود بر شما خانم شریفی کی من شکر خوردم ...من دیگه اسم هیچی نمیارم :24:[/B]