-
[QUOTE=ali.h;71958]خیلی ممنون..حل شد
حالا اگه بخوام یه پریست رنگ رو از زمان خاصی اعمال کنم چی؟؟؟
..
مورد دوم رو هیچ راهی نداره که تو پریمیر ایجاد کرد؟؟؟[/QUOTE]
پریست ها رو روی یک adjustment اعمال کنید و Opacity رو 0 تا 100 کنید .....
در مورد سوال دوم میشه این کار رو کرد ولی دردسر زیاد داره ، وبه زیبایی افترافکت در نمیاد ، من پیشنهاد می کنم با افترافکت این کار رو انجام بدید ....
-
[QUOTE=omid8h;71973]خانم عیدی پور لطفا از لفظ استاد در مورد من استفاده نکنید ....
شما فقط موقع پاک کردن تیک پریمیر رو بزنید ...[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]درود بر شما به روی چشم .. یه جهان سپاس آقا امید خوب من پاک کردم دوباره نصب کردم
همه مراحل رو درست رفتم بازم همون ارور رو میده ممکنه کرک خراب شده باشه؟؟؟[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;71975][COLOR=#ff0000][B]درود بر شما به روی چشم .. یه جهان سپاس آقا امید خوب من پاک کردم دوباره نصب کردم
همه مراحل رو درست رفتم بازم همون ارور رو میده ممکنه کرک خراب شده باشه؟؟؟[/B][/COLOR][/QUOTE]
احتمالا از فایلهای یندوز هست که این امکان رو نمیده شما بتونید نرم افزار رو اجرا کنید ....
شما ورژن دیگه ای رو تست کنید ، شاید مشکل حل شد ....
این کامنت دوستمون رو شما پاک کردید ؟؟؟؟؟؟؟
-
با سلام
مشکل کرک من حل شد .بسیار ممنون
اما هنوز مشکل این فیلم هام که 16:9 است وقتی وارد پریمیر می کنم 4:3 میشه ؟ چه باید کرد؟
-
[QUOTE=omid8h;71976]احتمالا از فایلهای یندوز هست که این امکان رو نمیده شما بتونید نرم افزار رو اجرا کنید ....
شما ورژن دیگه ای رو تست کنید ، شاید مشکل حل شد ....
این کامنت دوستمون رو شما پاک کردید ؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]بله آقا امید من پاک کردم؟!
من cc رو از همون لینکی که شما گذاشته بودید جدید دانلود کردم راستش هنوز جرات نصبشود
ندارم![/B]
-
[QUOTE=asghar5000;71978]با سلام
مشکل کرک من حل شد .بسیار ممنون
اما هنوز مشکل این فیلم هام که 16:9 است وقتی وارد پریمیر می کنم 4:3 میشه ؟ چه باید کرد؟[/QUOTE]
خواهش می کنم دوست عزیز ....
خب شما در پریستها از 16:9 استفاده کنید .... متاسفانه در حال حاضر سیستم ندارم تا با عکس براتون توضیح بدم ....
اگر عجله ندارید فردا با عکس براتون توضیح میدم ...
-
[QUOTE=Elka Eydipor;71979][B]بله آقا امید من پاک کردم؟!
من cc رو از همون لینکی که شما گذاشته بودید جدید دانلود کردم راستش هنوز جرات نصبشود
ندارم![/B][/QUOTE]
دیوانه زیاد شده ، خدا انشالله شفاش بده ....
چرا جرات نصب ندارید ، نصب کنید ... مشکلی پیش نمیاد ، البته باید پلاگینها رو هم به روز کنید ....
-
[QUOTE=omid8h;71980]خواهش می کنم دوست عزیز ....
خب شما در پریستها از 16:9 استفاده کنید .... متاسفانه در حال حاضر سیستم ندارم تا با عکس براتون توضیح بدم ....
اگر عجله ندارید فردا با عکس براتون توضیح میدم ...[/QUOTE]
بسیار تشکر .پس من منتظرم ...
-
[QUOTE=omid8h;71981]دیوانه زیاد شده ، خدا انشالله شفاش بده ....
چرا جرات نصب ندارید ، نصب کنید ... مشکلی پیش نمیاد ، البته باید پلاگینها رو هم به روز کنید ....[/QUOTE]
درود بله زیاد شده..موافقم .
دارم باز پریمیر رو پاک میکنم فردا دوباره از صبح شروع میکنم به نصب سی سی ببینم
میتونم بی مشکل نصبش کنم باالبته آموزش شما هست و راهنمایی خوبیه ..باید افتر سی سی رو هم نصب
کنم ولی نمیدونم چطوری؟به همون روشه ؟(البته ببخشید میدونم اینجا جاش نیست؟)
-
[QUOTE=Elka Eydipor;71989]درود بله زیاد شده..موافقم .
دارم باز پریمیر رو پاک میکنم فردا دوباره از صبح شروع میکنم به نصب سی سی ببینم
میتونم بی مشکل نصبش کنم باالبته آموزش شما هست و راهنمایی خوبیه ..باید افتر سی سی رو هم نصب
کنم ولی نمیدونم چطوری؟به همون روشه ؟(البته ببخشید میدونم اینجا جاش نیست؟)[/QUOTE]
تمام محصولات ادوبی به همین شکل نصب میشن ، البته اگر از کرک X-force استفاده کنید ....