دومی رو بله درسته ولی من برای موشن تویین کردن دکمه ها همونطور که تو فیلم 6 اموزش داده بودید برای ستاره ها این ها انجامش دادم! ولی نمیدونم الان چطور با این اموزش تلفیقش کنم هر راهی رو انجام داد درست در نیومد...
نمایش نسخه قابل چاپ
دومی رو بله درسته ولی من برای موشن تویین کردن دکمه ها همونطور که تو فیلم 6 اموزش داده بودید برای ستاره ها این ها انجامش دادم! ولی نمیدونم الان چطور با این اموزش تلفیقش کنم هر راهی رو انجام داد درست در نیومد...
[QUOTE=neda *;96377][B]متوجه نشدم چه مطلبي دوست گرامي كدوم نرم افزارفلش يا افترافكت ؟[/B][/QUOTE] من این رو میخوام بدونم اینکه با نرم افزار افترافکت قالبش رو درست میکنیم اما اینو میخوام بدونم که ما قالبش رو درست کردیم اما متن ها و عکس ها فیلم ها و همه مطالب رو ما چطوری توی نرم افزاری که قالبش رو درست کردیم بریزیم و اجرا بشه یا فک کنم اینجوری باشه که قالب رو اونجا بسازیم بعد بیایم فلش مطالب رو بهش اضافه کنیم میشه بهم بگین که چطور میتونم این کار رو بکنم یا توی خودت افتر افکت هم میشه این کار رو کرد
[QUOTE=alimorteza;96410]من این رو میخوام بدونم اینکه با نرم افزار افترافکت قالبش رو درست میکنیم اما اینو میخوام بدونم که ما قالبش رو درست کردیم اما متن ها و عکس ها فیلم ها و همه مطالب رو ما چطوری توی نرم افزاری که قالبش رو درست کردیم بریزیم و اجرا بشه یا فک کنم اینجوری باشه که قالب رو اونجا بسازیم بعد بیایم فلش مطالب رو بهش اضافه کنیم میشه بهم بگین که چطور میتونم این کار رو بکنم یا توی خودت افتر افکت هم میشه این کار رو کرد[/QUOTE]
[B]
بله ميشه ولي اكثرش با افتر افكت درست شده ميشه فلش و افتر افكت رو ادغام كرد با هم .[/B]
[QUOTE=0oMelikao0;96388]دومی رو بله درسته ولی من برای موشن تویین کردن دکمه ها همونطور که تو فیلم 6 اموزش داده بودید برای ستاره ها این ها انجامش دادم! ولی نمیدونم الان چطور با این اموزش تلفیقش کنم هر راهی رو انجام داد درست در نیومد...[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي دكمه ها رو ميخواييد حركت بدين خوب ميشه مشكلي نداره اون كار هم كه گفتم اضافه كنيد به اين پروژتون اگه نشد بدين تا انجام بدم [/B]
سلام
بله اول میخوام مدل ستاره ها که تو فیلم بود دکمه ها حرکت کنن و تو صفحه بیان و بعد این رخداد کلید ها رو بهش اضافه کنم ولی هر جای لایه ها و فریم ها امتحان کردم طبق فیلم نشد نمیدونم مشکلش چیه!
اگه میدونید چی هست از توی عکس بگید و راهنمایی کنید؟
بله اول میخوام مدل ستاره ها که تو فیلم بود دکمه ها حرکت کنن و تو صفحه بیان و بعد این رخداد کلید ها رو بهش اضافه کنم ولی هر جای لایه ها و فریم ها امتحان کردم طبق فیلم نشد نمیدونم مشکلش چیه!
اگه میدونید چی هست از توی عکس بگید و راهنمایی کنید؟
تشکر[/QUOTE]
[B]خوب دوست گرامي بقيه دكمه رو انيميت كنيد اون كه دستور داره رو نه البته بعد همه متوقف ميشن چون دستور stop بهش ميدين [/B]
ندا خانم من همونطور که تصویر کارم رو براتون فرستادم تو پیام مشکلم تو انیمیت کردن اون هست برای کدها مشکلی نیست چون اماده ن...
ممنون میشم طبق اون چیزی که تو پیام فرستادم بنده رو راهنمایی کنید:)
[QUOTE=0oMelikao0;96536]ندا خانم من همونطور که تصویر کارم رو براتون فرستادم تو پیام مشکلم تو انیمیت کردن اون هست برای کدها مشکلی نیست چون اماده ن...
ممنون میشم طبق اون چیزی که تو پیام فرستادم بنده رو راهنمایی کنید:)[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي كامل توضيح بدين مشكل كجاست ؟ تصوير چيزي مشخص نيست كه كدوم قسمت مشكل داريد [/B]
[QUOTE=neda *;96414][B]
بله ميشه ولي اكثرش با افتر افكت درست شده ميشه فلش و افتر افكت رو ادغام كرد با هم .[/B][/QUOTE]
میتونید کمکم کنین که یادشون بگیرم و من باید الان از کجا شروغ به کار کنم.....؟
[QUOTE=alimorteza;96574]میتونید کمکم کنین که یادشون بگیرم و من باید الان از کجا شروغ به کار کنم.....؟[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي بايد افتر افكت كار كرده باشين كه بتونيد انجام بدين يا اينكه يه نمونه ديگه پيدا كنيد كه با فلش هم بشه درستش كرد [/B]