[B][COLOR=#800080][SIZE=4]خیلی خیلی ممنون آقا شاهین
بازم تشکر
:53::53::53::53::53:[/SIZE][/COLOR][/B]:53::53::53::53:
نمایش نسخه قابل چاپ
[B][COLOR=#800080][SIZE=4]خیلی خیلی ممنون آقا شاهین
بازم تشکر
:53::53::53::53::53:[/SIZE][/COLOR][/B]:53::53::53::53:
شاهین جان...میخواستم خیلی وقت پیش این سوال رو ازت بپرسم....
توی خود کلیپی که نمونش رو گذاشتم و شما هم زحمت کشیدی اموزشش رو درست کردی....ذرات فرم که میان کاراکتر رو تشکیل بدن ..انگار داخل هم دارن می چرخن...مثلا بادی که وسط یک گردو حاک می افته....اون رو چجوری میشه ایجاد کرد؟تو خود فرم هست؟
با خود دوربین هم نمیشه چرخوندش چون 2 بعدی هستن درسته؟
[QUOTE=amirmohammad;72006]شاهین جان...میخواستم خیلی وقت پیش این سوال رو ازت بپرسم....
توی خود کلیپی که نمونش رو گذاشتم و شما هم زحمت کشیدی اموزشش رو درست کردی....ذرات فرم که میان کاراکتر رو تشکیل بدن ..انگار داخل هم دارن می چرخن...مثلا بادی که وسط یک گردو حاک می افته....اون رو چجوری میشه ایجاد کرد؟تو خود فرم هست؟
با خود دوربین هم نمیشه چرخوندش چون 2 بعدی هستن درسته؟[/QUOTE]
[B]درسته با دوربین نمیشه
میتونی به displase کیفرم بدی تا توی خودش چرخش داشته باشه اینجوری اون حالت درس میشه[/B]
[QUOTE=ali_kocholo20002;70888]آقا شاهین واقعا آموزش زیبایی بود وتبریک میگم بهتون و از اینکه اینچنین خالصانه تجربیاتونو در اختیار دوستانتون قرار میدید ممنونم[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم اقا علی.شما لطف دارید.کاری نکردم.
خوشحالم که اموزش براتون استفاده داشته.[/B]
[QUOTE=New3d;70901]شاهین جان بابت آموزش خیلی خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی
فقط میشه موزیکی که استفاده کردی رو کاملش رو بذاری برای download
بازم ممنون[/QUOTE]
[B]
لطف داری عزیز.من در خدمتم.
راستش موزیک مال یکی از پروژه های افتر بود.در کل تایمش کمه.[/B]
[B][URL="http://uplod.ir/pitjfg9oebw5/sound_%28pixel%29.rar.htm"]دانلود موزیک استفاده شده در پیش نمایش موضوع اموزش[/URL][/B][LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
[QUOTE=nanazbala;70943][B][COLOR=#800080][SIZE=4]خیلی خیلی ممنون آقا شاهین
بازم تشکر
:53::53::53::53::53:[/SIZE][/COLOR][/B]:53::53::53::53:[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم دوست عزیز
ممنون از شما[/B]
سلام بچه ها من یه مشکل دارم که فقط باتبلت میتونم وارد اینترنت بشم ولی وقتی وارد فروم میشم لینک دانلود نیست که بتونم فایل آموزشو دانلود کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.ضمنا بابت مطالب خوبتون ممنونم.
[QUOTE=mahanphoto;77538]سلام بچه ها من یه مشکل دارم که فقط باتبلت میتونم وارد اینترنت بشم ولی وقتی وارد فروم میشم لینک دانلود نیست که بتونم فایل آموزشو دانلود کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.ضمنا بابت مطالب خوبتون ممنونم.[/QUOTE]
[B]
دوست عزيز با تبلت به همين صورته برا همين تمام امكانات انجمن رو نميتونيد ببينيد تبلت همه ي امكانات رو نداره [/B]
خیلی عالی بود مرسی فقط فرمودید زمان رو با twixtor بالا ببرم؟؟ چجوری؟؟ twixtor اسلو میکنه ولی از زمان کم میکنه
[QUOTE=zoko;92223]خیلی عالی بود مرسی فقط فرمودید زمان رو با twixtor بالا ببرم؟؟ چجوری؟؟ twixtor اسلو میکنه ولی از زمان کم میکنه[/QUOTE]
[B]
خواهش میکنم دوست عزیز
بفرمایید اینم اموزشی در این مورد[/B]
[QUOTE][url]http://www.mediafire.com/download/44u7axo223rx24c/twixtor+lern+01_split1.zip[/url][/QUOTE]
[QUOTE=shahin_hich;92370][B]
خواهش میکنم دوست عزیز
بفرمایید اینم اموزشی در این مورد[/B][/QUOTE]
مرسی شاهین عزیزم خیلی عالی بوود ممنون دوستم فوتیج ای صخره ها یا چیزای دیگه که با بک سبز آمادس و کجا میشه پیدا کرد عزیز؟؟
آقا شاهین واقعا ممنون. آموزش بسیار مفیدی بود
یه سوال. میخواستم بدونم با چه پلاگین این رنگی رو که داخله پیش نمایش روی کل فایل گذاشتین ایجاد کردین؟؟ آخه خیلی جذاب شده