سلام دوستان و مدیران گرامی سایت.
من از کسانی که میتونن با نرم افزار 3dmax آتش طراحی کنن درخواست میکنم یک آموزش در این زمینه ضبط کنن و در سایت قرار بدن.
سلام دوستان و مدیران گرامی سایت.
من از کسانی که میتونن با نرم افزار 3dmax آتش طراحی کنن درخواست میکنم یک آموزش در این زمینه ضبط کنن و در سایت قرار بدن.
[B]دوست گرامي خارجيش هست ميخواييد ؟ فارسيش هم كاري نداره فقط زمان ميبره اموزشش .[/B]
بفرما عزیز . فارسیه . آموزش برف و باران هم اونجا هست . فقط اتش میخواید یا انفجار ؟ اگه انفجار میخواهید آموزش دیگری هم هست .
[QUOTE=amin1379;90601]بفرما عزیز . فارسیه . آموزش برف و باران هم اونجا هست . فقط اتش میخواید یا انفجار ؟ اگه انفجار میخواهید آموزش دیگری هم هست .[/QUOTE]
[B]دوست گرامي لينك سايت گرافيك ممنوعه من پاك كردك لطفا دقت كنيد [/B]
[QUOTE=neda *;90604][B]دوست گرامي لينك سايت گرافيك ممنوعه من پاك كردك لطفا دقت كنيد [/B][/QUOTE]
ببخشید ندا خانم . من میخواستم یه انتقاد بکنم . یکسری آموزش ها هست که توی این سایت وجود نداره . هدف ما پیشرفت توی این دنیای بزرگه . پس ما باید از دیگران هم کمک بگیریم . تنهایی که نمیشه . در ضمن دلیل شما برای اینکار دقیقا چیه ؟
[QUOTE=amin1379;90617]ببخشید ندا خانم . من میخواستم یه انتقاد بکنم . یکسری آموزش ها هست که توی این سایت وجود نداره . هدف ما پیشرفت توی این دنیای بزرگه . پس ما باید از دیگران هم کمک بگیریم . تنهایی که نمیشه . در ضمن دلیل شما برای اینکار دقیقا چیه ؟[/QUOTE]
[B]
درسته ولي انجمن هم قوانيني داره كه بايد رعايت بشه شما قوانين رو مطالعه كنيد ميبينيد كه گذاشتن لينك سايت فارسي گرافيك ممنوعه[/B]