-
پلاگین ایجاد دود
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ویدیو افکت به خصوص مدیران گل و دوست داشتنی
میخواستم بدونم که آیا پلاگین ایجاد دود توی افترافکت وجود داره ؟ یا باید از مدل های کروماکی استفاده کرد ؟؟
پلاگین ایجاد آتش رو که دیدیم ایجاد حرارت آتش رو هم دیدیم آیا ایجاد دود هم وجود داره؟؟؟:32:
-
[COLOR=#ff0000][B]درود بر شما با یکم تنظیمات فکر کنم با پارتیکولار بشه... دود درست کرد..مطمئن نیستم البته.
و یه راه دیگش استفاده از سالید و پلاگین wave warpهست .. اینم ساده است!!
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;85612][COLOR=#ff0000][B]درود بر شما با یکم تنظیمات فکر کنم با پارتیکولار بشه... دود درست کرد..مطمئن نیستم البته.[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]ممنون خانوم عیدی پور بله با trapcode particular میشه درس کرد[/B]
-
[B]شرمنده امروز نمیدونم چرا نمیتونم پاسخ به نقل قول بزنم بزور صفحات نت رو باز میکنم سرعت از لاکپشتم کمتره!
یه روش من در آوردی هم دارم :4:[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;85615][B]شرمنده امروز نمیدونم چرا نمیتونم پاسخ به نقل قول بزنم بزور صفحات نت رو باز میکنم سرعت از لاکپشتم کمتره!
یه روش من در آوردی هم دارم :4:[/B][/QUOTE]
[B]برا من هم سرعت خیلی ناجوره ی پاسخ با نقل قول نوشتم ارسال نمیشد بعد دیدم سه چهار بار ارسال شده...:109:
خوب اگه روشتونو بگید خیلی خوب میشه[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;85618][B]برا من هم سرعت خیلی ناجوره ی پاسخ با نقل قول نوشتم ارسال نمیشد بعد دیدم سه چهار بار ارسال شده...:109:
خوب اگه روشتونو بگید خیلی خوب میشه[/B][/QUOTE]
[B]درست شده!!!!!!!!!!!!!! یه روش خیلی ساده است سرفرصت تا چند روز آینده چند تا آموزش کوتاه
ساده افتر افکت با استفاده از ابزار ساده میزارم برای استفاده دوستان ...:9: تا اون موقع باید صبر کنید..[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;85621][B]درست شده!!!!!!!!!!!!!! یه روش خیلی ساده است سرفرصت تا چند روز آینده چند تا آموزش کوتاه
ساده افتر افکت با استفاده از ابزار ساده میزارم برای استفاده دوستان ...:9: تا اون موقع باید صبر کنید..[/B][/QUOTE]
[B]عالیه.ممنون از لطفتون[/B]