از دوستان عزیز خواهش می کنم نقاط ضعف هر کار رو با راه هایی که واسه بهتر کردنش میدونن بهم بگن
[ATTACH=CONFIG]9605[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]9606[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]9607[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستان عزیز خواهش می کنم نقاط ضعف هر کار رو با راه هایی که واسه بهتر کردنش میدونن بهم بگن
[ATTACH=CONFIG]9605[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]9606[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]9607[/ATTACH]
[B]خيلي خوبه دوست عزيز فقط رژلب نبايد به اين صورت باشه نوكش تيز شده به اين شكل درست كنيد تا طبيعي تر بشه [/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread7725.html[/url]
اون اولیه نوشته شده چی زده؟؟
بعد بگم که خوبن فقط ندا خانم درست گفتند روژ لب باید یه مدل دیگه باشه
بعد کار های بهتر و بزرگترتون رو ببینیم :140:
[CENTER][COLOR=#0000FF][B]آفرین,منم با نظر بانو ندا و فری جان موافقم:53:[/B][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=.:Y2J:.;74205]اون اولیه نوشته شده چی زده؟؟
بعد بگم که خوبن فقط ندا خانم درست گفتند روژ لب باید یه مدل دیگه باشه
بعد کار های بهتر و بزرگترتون رو ببینیم :140:[/QUOTE]
روی انگشتر که چیز خاصی نوشته نیست ، فقط یه طرح ، گوشه تصویر هم نوشتم که اسم خودم رو به عنوان طراح نوشتم
حتما رژ لب رو اصلاح می کنم ، ممنون :)
به جز نوک رژ لب همه قشنگن
[QUOTE=neda *;74202][B]خيلي خوبه دوست عزيز فقط رژلب نبايد به اين صورت باشه نوكش تيز شده به اين شكل درست كنيد تا طبيعي تر بشه [/B]
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread7725.html[/URL][/QUOTE]
شایدم رنگش اینجوریه تا کسی نفهمه,,فکر میکنم تیر باشه..ایده ی خوبیه میشه باهاش ادم کشت
خیلی خوبه فکر کنم علاوه بر موردی که ندا گفتند متریال رژ هم ایراد داره 1 رفلکت زیاده و یه دونه های سفیدی هم داره تا اونجا که من دیدم یه خورده حالت صابونی داره و مات باید باشه لطفا بعد اصلاح تصویرش رو همین جا قرار بدید تا تفاوت هاش رو ببینیم اگه براتون امکان داشت پروژه اون رو هم بزارید تا دوستان استفاده کنند
[B]کار قشنگی شده دوست عزیز
ایراد ها رو دوستان گفتن
فقط روی متریال ها خیلی بیشتر کار کنید متریال بافت اصلی هست و در طبیعی جلوه کردن خیلی تاثیر داره.موفق باشی[/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;74259]خیلی خوبه فکر کنم علاوه بر موردی که ندا گفتند متریال رژ هم ایراد داره 1 رفلکت زیاده و یه دونه های سفیدی هم داره تا اونجا که من دیدم یه خورده حالت صابونی داره و مات باید باشه لطفا بعد اصلاح تصویرش رو همین جا قرار بدید تا تفاوت هاش رو ببینیم اگه براتون امکان داشت پروژه اون رو هم بزارید تا دوستان استفاده کنند[/QUOTE]
حتما ، ممنون از توجه دقیقتون