خبر های جدید از پروژه ساخت بازی های OpenWorld
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]با سلام خدمت تمامی دوستان[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]خوب پرژه ای را شروع کردم که بسیار گسترده و وسیع است و هر روزه بهتر میشه[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]این پروژه بازیی هست بصورت تمام openworld با امکانات نظیر(دانشگان رفتنوخواستگاری و کلا یه زندگی واقعی برای اولین بار) را دراست[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]پیش بینی ساخت این بازی حدود 6ماه است[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]مدیر پروژه خودم هستم حسین باقری و الان دارم روی کد نویسی و فیزیک ماشین کار میکنم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]درحال زدن شرکت پروژه و جمع اوری اسپانسر هستم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]انجین بازی یونیتی هست[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]از پلاگین EDy نیست کمک هایی گرفتم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]و الان دارم عضو گیری برای بازی میکنم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]این را بگم که روی گرافیک و محیط بازی اصلا کار نمیکنم تا اخر پروژه چون سرعت بازی را پایین در نتیجه نمیشود بازی کرد[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]در گرافیک امکاناتی از نظب HDR و Hockes Plam و ... استفاده میشه که نظیر بازی gtav را در بر خواهد داشت[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]برنامه نویس خودم هستم و کار با یونیتی فقط مدلساز نیاز دارم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]هرکس میدونه توانایی ماندگاری تا اخر پروژه را داره میتونه با مدرک پایان تحصیل رشته گرافیکی بیش من بیاد تا استخدام بشه اگر مدرک نداره 3تا نمونه کار باد داشته باشه[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]تماس با من فقط از طریق ایمیل و ایدی یاهو است[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]ایدی :b.hosien[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]ایمیل:Hosien3d@vatanmail.ir[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]این بازی حدود 50 تا ماشین ایرانی و دوربین هیجان انگیز و هوش مصنوغی فوق العاده در بر خواهد داشت همچنین کاراکتر های فوق العده الان نمیخاد کار های پروژه را برملا کنم تا سوپرایز بشید[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]دومین بازی OpenWorld بعد از بازی راز روشن در ایران این بازی خواهد بود که الان درحال رای زنی و مذاکرات بازی بنیاد هستم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]پروژه از ساده ساده شروع میشه تا پیشرفته الان خیلی ساده هست همونطور که گفتم اول فیزیک را طراحی سپس روی گرافیک و محیط کار میکنم[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]نظر حتما بدید در مورد بازی[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]این هم یه فیلم کوتاه که هنوز فیزیک ماشین ها کامل نیست[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[URL]http://www.aparat.com/v/B7OiS[/URL]
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]نظراتتون مرا خوشحال میکنه پس نظر بدید[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]با تشکر[/FONT][/COLOR][/RIGHT]