سلام
دوستان به کسی نیاز داریم که در نرم افزار فتوشاپ قوی باشه و یک عکس رو تغییراتی درش ایجاد کنه
مشکلی با هزینه هم نداریم
دوستان لطفا در همین جا و یا پیام خصوصی اعلام کنند تا اطلاعات دقیق تر رو بدم خدمتشون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان به کسی نیاز داریم که در نرم افزار فتوشاپ قوی باشه و یک عکس رو تغییراتی درش ایجاد کنه
مشکلی با هزینه هم نداریم
دوستان لطفا در همین جا و یا پیام خصوصی اعلام کنند تا اطلاعات دقیق تر رو بدم خدمتشون
[B]در چه حد کار میخوای دوست عزیز [/B]
[QUOTE=MiladBahmanyar;67807][B]در چه حد کار میخوای دوست عزیز [/B][/QUOTE]
عرض شد!
حرفه ای
[QUOTE=as1374;67845]عرض شد!
حرفه ای[/QUOTE]
درود بر شما دوست گرامی توضحاتتون ناکافیه شما مثلا باید بگید برای چه کاری دقیقا" مثلا" چاپخونه؟
آتلیه؟! چه جور عکسهایی؟ خوب خیلی جاها فتوشاپ کارهای حرفه ای میتونن کار کنند دفترهای تبلیغاتی
خلاصه حتی صدا سیما...منظور دوستمون هم گمان کنم همین باشه... موفق باشید..
[B]منظورم این بود که کارتون چی هست کاوره ، بنره ، طراحی عکس شخصی یا مت پیتینگه ؟[/B]
از دوستان هر کدوم بخوان من اطلاعات کاملا دقیق رو واسش پیام خصوصی میکنم...
یک کاور هستش که یکسری افکت داره و دارای عکس یک شخص هم هستش ... ما میخوایم چنین کاوری اما با عکس شخص دیگه ای طراحی شه
[QUOTE=as1374;67902]از دوستان هر کدوم بخوان من اطلاعات کاملا دقیق رو واسش پیام خصوصی میکنم...
یک کاور هستش که یکسری افکت داره و دارای عکس یک شخص هم هستش ... ما میخوایم چنین کاوری اما با عکس شخص دیگه ای طراحی شه[/QUOTE]
[SIZE=4][B]پ خ کن ببینم چیه کارت
احتمالا میتونم باید کاورو ببینم [/B][/SIZE]
[QUOTE=as1374;67902]از دوستان هر کدوم بخوان من اطلاعات کاملا دقیق رو واسش پیام خصوصی میکنم...
یک کاور هستش که یکسری افکت داره و دارای عکس یک شخص هم هستش ... ما میخوایم چنین کاوری اما با عکس شخص دیگه ای طراحی شه[/QUOTE]
[B]اره میتونم یه همچین چیزی طراحی کنم مشکلی نداره[/B]
[QUOTE=MiladBahmanyar;67936][B]اره میتونم یه همچین چیزی طراحی کنم مشکلی نداره[/B][/QUOTE]
بسیار خوب
پس لطفا ایمیلتون یا آی دی یاهوتونو لطف کنید
[QUOTE=as1374;67975]بسیار خوب
پس لطفا ایمیلتون یا آی دی یاهوتونو لطف کنید[/QUOTE]
[B]دوست گرامی صندق پیامتون پره لطفا خالی کنید [/B]