سلام ب دوستان نوشتهای ک تو چلیپا نوشتم میخام بیارم تو نرم افزار های تدوین یا فتو شاب ایا مستقیم میتونم تایتل تو چلیپا بیارم تو پریمر یا ادیوس یا افتر میشه راهنمایی کنید مرسی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ب دوستان نوشتهای ک تو چلیپا نوشتم میخام بیارم تو نرم افزار های تدوین یا فتو شاب ایا مستقیم میتونم تایتل تو چلیپا بیارم تو پریمر یا ادیوس یا افتر میشه راهنمایی کنید مرسی؟
[B]چلیپا چیه عزیز؟!
[/B]
[QUOTE=Hadipour;63028][B]چلیپا چیه عزیز؟!
[/B][/QUOTE]
چلیپا یک نرم افزار خوشنویسی تخصصی در زمینه طراحی هست که با ابزار قوی قادر به خلق متون گرافیکی می باشد
یه چیزی مثل کلک
[QUOTE=Mostafa Animator;63030]چلیپا یک نرم افزار خوشنویسی تخصصی در زمینه طراحی هست که با ابزار قوی قادر به خلق متون گرافیکی می باشد
یه چیزی مثل کلک[/QUOTE]
دوست عزیز به فتوشاپ و کورل و
همه نرم افزارهای تحت ویندوز میشه وارد کرد
سلام - نمی تونین مستقیم تو نرم افزار تایپ کنید - تنها راه حلش (البته به نظر من) باید png سیو بگیرید و وارد نرم افزار کنین
[B]درود بر شما این آموزش انشالله که بدردتون بخوره..
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4534.html[/url][/B]
بنده قبلا با مریم خروجی میگرفتم ، که باهاش در تری دی مکس و غیره نوشته نستعلیق رو وارد میکردم که توی فتوشاپ و اکثر نرم افزارهای گرفیکی براحتی وارد میکردم ، ولی در نرم افزار چلیپا نمیدونم چجوریه
[QUOTE=reza57;63072]بنده قبلا با مریم خروجی میگرفتم ، که باهاش در تری دی مکس و غیره نوشته نستعلیق رو وارد میکردم که توی فتوشاپ و اکثر نرم افزارهای گرفیکی براحتی وارد میکردم ، ولی در نرم افزار چلیپا نمیدونم چجوریه[/QUOTE]
[B]عزیز من برای این کار تو برنامه از ی بک گراند روشن استفاده میکنم بعد ک نوشتمو ایجاد کردم از دسکتاپم عکس میگیرم واون عکسو وارد فتوشاپ میکنم و بک گراندو برمیدارم.
روش اصولی نیست اما خوب گاهی مجبوری ازش استفاده کنی[/B]
ممنون دوستان حالا با چ فرمتی خروجی بگیرم ک تو فتو شاب یا کورل باز شه کسای ک با نرم افزار مریم یا کلک کار کردن میدونن راهنمایی کنید گیرم ممنون میشم:77:
[QUOTE=Arad;63146]ممنون دوستان حالا با چ فرمتی خروجی بگیرم ک تو فتو شاب یا کورل باز شه کسای ک با نرم افزار مریم یا کلک کار کردن میدونن راهنمایی کنید گیرم ممنون میشم:77:[/QUOTE]
تو فتوشاپ بیشتر فرمتا باز میشه.ولی png باشه بهتره