-
اخطار !!!!!!!!!!!!!
با سلام .....
[B]
دوستان از این به بعد هرکی بخواد توی کارهای مدیریتی و مطالبی که بهش ربط نداشته باشه دخالت کنه خیلی محترمانه اخراج میشه ...
2 ماه سعی کردم تغییر کنم و به کسی گیر ندم !!!!!!!!! هیچ فرقی نکرد و تازه بدتر هم شد .... از امروز من هیچ لینک آموزشی نمی ذارم و فقط کارم گیر دادنه و هیچ رحمی هم ندارم !!!!!!!! آره به قول خیلی دوستان زورگو هستم ....
مدیران دیگه خیلی مهربون هستند و گذشت می کنند ولی من اینطوری نیستم .....
[/B]
-
[B]درود بر شما آقای هاتف منم موافقم واقعا گاهی به یه جایی میرسی که دیگه نباید
رحم کنیم... چون بعضیا از حد میگذرونن و به قول شما با پارک محله خودشون اشتباه
میگیرن و فکر میکنند میتونند توهین کنند و یا بی حرمتی کنند... چرا اعصاب خودمون رو
خورد کنیم و هی خودخوری کنیم...[/B]
-
امید جان کارت درسته , اگه خطایی از ما سر زد کم کاری نکن و قبل از این که اخراج بشیم اشتباهاتمون رو بهمون بگو بدونیم و دیگه تکرار نکنیم.
-
[QUOTE=Rahim.s;54667]امید جان کارت درسته , اگه خطایی از ما سر زد کم کاری نکن و قبل از این که اخراج بشیم اشتباهاتمون رو بهمون بگو بدونیم و دیگه تکرار نکنیم.[/QUOTE]
رحیم عزیز شما جزء کاربران خوب این انجمن هستید ....
متاسفانه گوشزد می کنیم به دوستان ولی یا توهین می کنند و یا تیکه و کنایه بارمون می کنند !!!!!!
من دیروز برای گفتن این که این آموزش رو انتقال بدید ، توهین شنیدم !!!!!!! به نظرتون چیو باید بهشون گوشزد کنم ؟؟؟؟
آخه ما هم خانواده داریم و درست نیست که توهین بشنویم !!!!!!
-
[QUOTE=Rahim.s;54667]امید جان کارت درسته , اگه خطایی از ما سر زد کم کاری نکن و قبل از این که اخراج بشیم اشتباهاتمون رو بهمون بگو بدونیم و دیگه تکرار نکنیم.[/QUOTE]
[B]درود بر شما آقا رحیم ما میدونیم که کیا واقعا متواضعند و کیا نیستند و حواسمون هست به همه چی ..
ما همیشه میگیم که احترام همو داشته باشید و ما خیلی کوتاه میاییم مدارا میکنیم چه توی پیغام خصوصی
چه توی تاپیک ها توهین میکنند ...خدا یی بعضی وقتا حرص میخورم از بسکه متشنج میشم
پاستیل میخورم :4:مصرف پاستیل رفته بالا خدایی....:4: این پاستیل ولی خیلی خوبه توصیه میکنم ...
[B]شعار من اینه حرص نخوریم پاستیل بخوریم..:48:.[/B][/B]
-
امید عزیز شما درست میگید بعضی از کاربران به خاطر اینکه تازه با این سایت آشنا شدن و شاید قوانین و بچه ها و مدیران این سایت از جمله خودت رو درست نمی شناسن و شاید هم نمی دونن که چیزی به عنوان اخراج شدن هم وجود داشته باشه احتمالا توهین می کنن و به مرور که آشنا بشن رفتارشون تغییر می کنه ولی از کاربرای قدیمی همچین انتظاری نمیشه داشت که توهین کنن و فکر کنم شاید حقشونه که اخراج شن.
-
اقا من که ناراحتتون نکردم؟؟؟
:7:
-
[QUOTE=Rahim.s;54670]امید عزیز شما درست میگید بعضی از کاربران به خاطر اینکه تازه با این سایت آشنا شدن و شاید قوانین و بچه ها و مدیران این سایت از جمله خودت رو درست نمی شناسن و شاید هم نمی دونن که چیزی به عنوان اخراج شدن هم وجود داشته باشه احتمالا توهین می کنن و به مرور که آشنا بشن رفتارشون تغییر می کنه ولی از کاربرای قدیمی همچین انتظاری نمیشه داشت که توهین کنن و فکر کنم شاید حقشونه که اخراج شن.[/QUOTE]
رحیم عزیز توهین به کسی فرقی نداره عضو جدید باشی یا قدیم !!!!! توهین کردن درست نیست حتی برای دوستانی که تازه عضو شدن ...
-
[QUOTE=yashar88;54671]اقا من که ناراحتتون نکردم؟؟؟
:7:[/QUOTE]
یاشار جان شما که تاج سری ، منظورم اون دوستانی هست هنوز نیومدن شروع می کنن به دخالت توی کارهایی که بهشون ربطی نداره ....
وقتی هم گوشزد می کنی ، هر چی به دهنشون میاد میگن ، بعد از ادب خانوادگی هم حرف می زنند ، من فکر نکنم اصلا اینجور آدما خانواده داشته باشند پشت نقاب قائم شدن و ادعای با فرهنگی دارند ....
-
[QUOTE=omid8h;54673]یاشار جان شما که تاج سری ، منظورم اون دوستانی هست هنوز نیومدن شروع می کنن به دخالت توی کارهایی که بهشون ربطی نداره ....
وقتی هم گوشزد می کنی ، هر چی به دهنشون میاد میگن ، بعد از ادب خانوادگی هم حرف می زنند ، من فکر نکنم اصلا اینجور آدما خانواده داشته باشند پشت نقاب قائم شدن و ادعای با فرهنگی دارند ....[/QUOTE]
من از این ادما تا دلت بخواد تو سایت های مختلف دیدم.برای ما که فرقی نداره به چه زبونی حرف میزنن.اصلا بذار فحش بدن.ولی من واقعا برای خودش و اطرافیانش متاسفم که با یه سری حرف های بی معنی و مزخرف میخوان خود نشونی کنن.کم کم این حرف ها جزو حرفهای روزانشون میشه و ابروی خودشونم میره :8: