باسلام خدمت دوستان واساتید یه سایت خارجی مخصوص دانلود پروژه.ویدیو استوک.وهمه ی نرم افزارهای گرافیکی
رو بهتون معرفی میکنم ناگفته نمونه این سایت سرعتش خیلی خوبه بفرمایین
[QUOTE][url]www.shareae.com[/url] [/QUOTE]
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت دوستان واساتید یه سایت خارجی مخصوص دانلود پروژه.ویدیو استوک.وهمه ی نرم افزارهای گرافیکی
رو بهتون معرفی میکنم ناگفته نمونه این سایت سرعتش خیلی خوبه بفرمایین
[QUOTE][url]www.shareae.com[/url] [/QUOTE]
ممنون دوست عزیز
[QUOTE=masoumeh;52916]ممنون دوست عزیز[/QUOTE]
خواهش میکنم
سلام اقا عارف من رفتم تو سایت لینک زیادی واسه دانلود گذاشتن ولی نمیشه دانلود کرد میشه ی راهنمایی کنی مرسی؟
[QUOTE=Arad;56863]سلام اقا عارف من رفتم تو سایت لینک زیادی واسه دانلود گذاشتن ولی نمیشه دانلود کرد میشه ی راهنمایی کنی مرسی؟[/QUOTE]
باسلام دوست عزیز بعضی از فایل های این سایت رو نمیتونی رایگان دان کنی ولی اگه لینک های زیادی برای دان اومد torbubitوlittle bitرو پیشنهاد میکنم که خودم دان میکنم freeهستن
[QUOTE=Arad;56863]سلام اقا عارف من رفتم تو سایت لینک زیادی واسه دانلود گذاشتن ولی نمیشه دانلود کرد میشه ی راهنمایی کنی مرسی؟[/QUOTE]
دوست عزیز اونایی که رایگان نیستن بعد رایگان میشن ولی اونایی که رایگان هستن رو لینکارو باید لیچ کنی.
[QUOTE=aref;56920]باسلام دوست عزیز بعضی از فایل های این سایت رو نمیتونی رایگان دان کنی ولی اگه لینک های زیادی برای دان اومد torbubitوlittle bitرو پیشنهاد میکنم که خودم دان میکنم freeهستن[/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]ها ای که الان وگفتی ای یعنی چه ؟!!!!![/COLOR][/B]
ممنون خیلی کمک کردین
[B][COLOR="#800080"]مرسیییییییییی:53::53::53::53::53:[/COLOR][/B]