-
مشکل با افترافکت cs4
با سلام به همه دوستان
من روی سیستمم افترافکت 32بیتی (cs4) نصب کرده ام متاسفانه بعضب از پروژه ها که با cc جای دیگه اماده کردم رو نمی تونم با این ورژن باز کنم تا ویرایشات لازم رو انجام بدم.
همچنین با پروژه های آماده هم همین مکشل رو دارد.
به کمک فوری نیاز دارم یک پروژه رو باید تا سه شنبه تحویل بدم...:102::102::102::102::102::102::102::102::102:
-
-
[QUOTE=OoO;49928]ورژن پایین تر رو نصب کن[/QUOTE]
دوست عزیز
من فایل پروژه های که با cc ساختم رو نمی تونم با cs4 باز کنم :39:
می تونی راهنماییم کنی؟؟
-
[quote=هنرجوی جادوگری;49939]دوست عزیز
من فایل پروژه های که با cc ساختم رو نمی تونم با cs4 باز کنم :39:
می تونی راهنماییم کنی؟؟[/quote]
[b]حتما از پلاگین هایی استفاده شده که در cs4 وجود نداره[/b] یا اون پلاگین ها در ورژن cc آپدیت شدند که در cs4 قایل اجرا نیست
-
[QUOTE=Hadipour;49943][b]حتما از پلاگین هایی استفاده شده که در cs4 وجود نداره[/b] یا اون پلاگین ها در ورژن cc آپدیت شدند که در cs4 قایل اجرا نیست[/QUOTE]
خوب اگر به این صورت باشه که پروژه رو باز می کنه اما پلاگین هاش رو نمی خونه و یا پیغام میده فلان پلاگین موجود تیست.
امام متاسفانه من اصلا نمی تونم بازش کنم. البته من این فکر رو میکنم نمی دونم برداشتم درسته یا نه!!!
نظرت چیه شما؟؟
-
[QUOTE=هنرجوی جادوگری;49947]خوب اگر به این صورت باشه که پروژه رو باز می کنه اما پلاگین هاش رو نمی خونه و یا پیغام میده فلان پلاگین موجود تیست.
امام متاسفانه من اصلا نمی تونم بازش کنم. البته من این فکر رو میکنم نمی دونم برداشتم درسته یا نه!!!
نظرت چیه شما؟؟[/QUOTE]
[B]خوب فقط پلاگین نیست خود سیستم هم است[/B]
پروژه اگه سبکه بزارید دانلود کنم ببینم چی شده
-
ببین عزیز امکان نداره .
ولی یه کاری بکن بروژه رو وارد بریمیر بکن بعد به فرمت بریمیر save as بکن در یه آدرس مناسب بهد اون سکانس که save as کردی رو در افتر باز کن من قبلا این کار رو کردم .
دوست عزیز چرا مستر نصب نمیکنی cs5 بعد 64 بیتی به نفعد هست .
اگه حجم بروژه زیاذد نیست آبلود کن تا من براد خروجی بگیرم
-
[B]پروژه هايي كه در افترافكت ورژن بالا ساخته شده در ورژن هاي پايين جواب نميده ولي اگر پروژه اي در ورژن cs4 درست كرده باشين روي cc يا ورژنهاي بالاتر جواب ميده اين كار كه شما ميخوايين انجام بدين در ورژن پايينتر اجرا نميشه [/B]