1 فایل پیوست
*** تبریک فرا رسیدن ماه رجب و ولادت امام محمد باقر(ع) ***
[B]فرارسیدن ماه مبارک رجب و میلاد باسعادت امام محمد باقر رو به همه عزیزان تبریک میگم.
رجب بهانه ای است برای دوستی با خدا ، لحظه هایتان سرشار از این دوستی باد .:53::53::53:[/B]
[SIZE=4][B][COLOR="#FF0000"]متن دعای ماه رجب[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][B]
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
[COLOR="#0000FF"]به نام خداى بخشاینده مهربان[/COLOR]
یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ
[COLOR="#0000FF"]اى که براى هر خیرى به او امید دارم و از خشمش[/COLOR]
عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ یا مَنْ یُعْطِى الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ یا مَنْ یُعْطى مَنْ سَئَلَهُ یا
[COLOR="#0000FF"]در هر شرى ایمنى جویم اى که مى دهد (عطاى ) بسیار در برابر (طاعت ) اندک اى که عطا کنى به هرکه از تو خواهد اى[/COLOR]
مَنْ یُعْطى مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً اَعْطِنى
[COLOR="#0000FF"]که عطا کنى به کسى که از تو نخواهد و نه تو را بشناسد از روى نعمت بخشى و مهرورزى عطا کن به من[/COLOR]
بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ جَمیعَ خَیْرِ الدُّنْیا وَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَةِ وَاصْرِفْ عَنّى
[COLOR="#0000FF"]به خاطر درخواستى که از تو کردم همه خوبى دنیا و همه خوبى و خیر آخرت را و بگردان از من[/COLOR]
بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَشَرِّ الاْخِرَةِ فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ
[COLOR="#0000FF"]به خاطر همان درخواستى که از تو کردم همه شر دنیا و شر آخرت را زیرا آنچه تو دهى چیزى کم ندارد (یا کم نیاید) و[/COLOR]
وَ زِِدْنى مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ
[COLOR="#0000FF"]بیفزا بر من از فضلت اى بزرگوار[/COLOR]
یا ذَاالْجَلالِ وَالاِْکْرامِ یا ذَاالنَّعْماَّءِ
[COLOR="#0000FF"]اى صاحب جلالت و بزرگوارى اى صاحب نعمت[/COLOR]
وَالْجُودِ یا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ حَرِّمْ شَیْبَتى عَلَى النّار.ِ
[COLOR="#0000FF"]و جود اى صاحب بخشش و عطا، حرام کن محاسنم را بر آتش دوزخ[/COLOR][/B][/SIZE][/B]
[ATTACH=CONFIG]6153[/ATTACH]