سلام من یک گروه دوبله راه انداختم ما انیمیشنی رو دوبله کردیم برای گرفتن مجوز رفتیم که گفتن نمیشه دست کاراکتر خیلی بیرون زده
من این پست رو زدم که اگه میشه آموزش بدید چه جوری با افتر افکت یا نرم افزار دیگری مثلا دست رو بپوشونیم خیلی حرفه ای هم نه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک گروه دوبله راه انداختم ما انیمیشنی رو دوبله کردیم برای گرفتن مجوز رفتیم که گفتن نمیشه دست کاراکتر خیلی بیرون زده
من این پست رو زدم که اگه میشه آموزش بدید چه جوری با افتر افکت یا نرم افزار دیگری مثلا دست رو بپوشونیم خیلی حرفه ای هم نه
[B][COLOR="#800080"]سلام دوست عزیز
اگه یه قسمت از اون انیمیشن رو بذاری شاید بهتر بشه کمک کرد[/COLOR][/B]
این
[url]http://rioupload.com/tculbmapn8ib[/url]
مثلا میخوام تنش رو هم رنگ لباسش کنم که انگار لباس تنش هست
کسی کمک نمیکنه؟؟
[QUOTE=rasouler;44030]کسی کمک نمیکنه؟؟[/QUOTE]
[B]آقا رسول این کار مشکلیه باید خیلی حرفه ای باشی دارم میبینم میشه یا نه ...البته دوستان
حرفه ای ترم داریم باید نظر بدن الان میان ...[/B]
خب با نرم افزار دیگه ای نمیشه؟ البته یکم آسون تر بشه
[QUOTE=rasouler;44034]خب با نرم افزار دیگه ای نمیشه؟ البته یکم آسون تر بشه[/QUOTE]
[B]کلا" با هر نرم افزاری بخوای کار کنی کار سختیه و کاملا مشخص میشه آقا رسول ...شما فیلمهای
سینمایی رو دیدین؟؟یه تیکه کاملا مشخصه وقتی پوشونده میشه..[/B]
بله دیدم مشخص هست کاملا مشخص هست میخوام مثل همون ها باشه نمیخوام اصلا حرفه ای باشه اون کار هم کاره سختی هست؟
[QUOTE=rasouler;44037]بله دیدم مشخص هست کاملا مشخص هست میخوام مثل همون ها باشه نمیخوام اصلا حرفه ای باشه اون کار هم کاره سختی هست؟[/QUOTE]
[B]دوست عزیز واقعا کا سخت و وقت گیریه و اگر هم بشه خیلی مشخصه و انیمیشنو خراب میکنه.اگرم بخوای درستو حسابی انجام بدی برات نمیسرفه[/B]
دوست عزیز شما می تونید با نرم افزار Mocha این کار رو بکنید ولی به شرطی که مسلط باشید به این نرم افزار ....