-
2 فایل پیوست
Sand Animation
[SIZE=6][SIZE=5][B][SIZE=5][COLOR="#0000FF"]Sand Animation [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE]
یکی از تکنیک های انیمیشن است که در آن با استفاده از شن یا خاک نَرم فریم ها را روی لایت باکس (جعبه نور)
نقاشی می کنند ...
این تکنیک یکی از سخت ترین و سنتی ترین تکنیک های انیمیشن در جهان نیــــز می باشد .
بعضی اقراد هستند که این تکنیک را به صورت تک فریم یا یک نقاشی شنی ثابت انجام می دهند و در معرض نمایش عموم قرار می دهند ...
[ATTACH=CONFIG]5104[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5105[/ATTACH]
[CODE]http://www.mediafire.com/download/3gndtf8ae7gmdhd/Sand+Animation+.flv[/CODE]
-
[COLOR="#0000FF"][B]من با این سبک خیلی آشنایی ندارم
ولی به نظرم یکی از سختترین سبکهای انیمیشن هستش
بخاطر اینکه اگه بین کار یه اشتباه کوچیک صورت بگیره ، باید کل کار از ابتدا شروع بشه.
واقعا دستتون درد نکنه...[/B][/COLOR]
-
[B]بسیار زیبا بود.
خیلی ممنون...
[/B]
-
[QUOTE=Paya;38129][COLOR="#0000FF"][B]من با این سبک خیلی آشنایی ندارم
ولی به نظرم یکی از سختترین سبکهای انیمیشن هستش
بخاطر اینکه اگه بین کار یه اشتباه کوچیک صورت بگیره ، باید کل کار از ابتدا شروع بشه.
واقعا دستتون درد نکنه...[/B][/COLOR][/QUOTE]
دقیقا. انیمیشنهای زیر دوربین باید خیلی دقیق انجام بشه فقط کافیه یه فریم رو اشتباه کنی بعدش باید از همونجایی که اشتباه کردی رو دوباره درست کنی.
خواهش میکنم.
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;38133][B]بسیار زیبا بود.
خیلی ممنون...
[/B][/QUOTE]
لطف دارید.
مرسی.
-
من از این کار خیلی خوشم میاد.ممنون و موفق باشید
-
[COLOR=#0000ff]ممنون معصومه خانم ... همیشه کلیپ های این سبک انیمیشن رو میبینم
لذت میبرم و تنها چیزی که تو ذهنم میاد ، قدرت و تمرکز و تبحر فردی هست
که داره انیمیشن رو ایجاد میکنه ... واقعاً سخت و تمرین زیادی میطلبه ...[/COLOR]
-
[QUOTE=shahin_hich;38153]من از این کار خیلی خوشم میاد.ممنون و موفق باشید[/QUOTE]
خوشحالم که دوست داشتید.
مر سی.
-
[QUOTE=proshot;38166][COLOR=#0000ff]ممنون معصومه خانم ... همیشه کلیپ های این سبک انیمیشن رو میبینم
لذت میبرم و تنها چیزی که تو ذهنم میاد ، قدرت و تمرکز و تبحر فردی هست
که داره انیمیشن رو ایجاد میکنه ... واقعاً سخت و تمرین زیادی میطلبه ...[/COLOR][/QUOTE]
خواهش میکنم.
خودم این سبک رو خیلی دوست دارم ولی واقعا حوصله و دقت خیلی زیادی می خواد تا بتونی یه کار رو ایده آل در بیاری.
-
با سلام . زیبا وجالب بود.
من زیاد به این تکنیک آشنایی نداشته وندارم وفکر می کردم کار به همان سادگی وسرعتی که دیده می شود انجام می شود پس طبق فرمایش دوستان انجام آن خیلی سخت است ومهارت زیادی می طلبد.