[B]با سلام می شه بگید چطوری فیلم رو میشه تبدیل به نقاشی کرد مثل این کلیپ[/B]
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]aQXtj[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]با سلام می شه بگید چطوری فیلم رو میشه تبدیل به نقاشی کرد مثل این کلیپ[/B]
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]aQXtj[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
برای این کار فرم ها رو بصورت jpeg خروجی بگیرید وارد فوتو شاپ کنید و از افکت های فوتو شاپ استفاده کنید البته یه خورده زمان بر هست وشاید راه های دیگه ای هم باشه نوع دیگرش هم وارد کردن پلاگین cartoon و postertime خود افتر هست که باید تنظیمات رو دست کاری کنید و به نتیجه دلخواه برسید
دوست عزیز من آموزش این کارو دارم اگه میخوای واست آپ کنم فقط حجمش 97 مگابایته!
[QUOTE=mjpompy;36664]دوست عزیز من آموزش این کارو دارم اگه میخوای واست آپ کنم فقط حجمش 97 مگابایته![/QUOTE]
ام جی عزیز نیکی و پرسش اگه میبینی تو انجمن آموزشش نیست بذار داداش تا بقیه هم استفاده کنند
[QUOTE=تورج یوسفی;36667]ام جی عزیز نیکی و پرسش اگه میبینی تو انجمن آموزشش نیست بذار داداش تا بقیه هم استفاده کنند[/QUOTE]
چشم آقای یوسفی حتما!
[QUOTE=mjpompy;36664]دوست عزیز من آموزش این کارو دارم اگه میخوای واست آپ کنم فقط حجمش 97 مگابایته![/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]محمد جواد جان منم با تورج عزیز موافقم چون این یه تکنیک عالی برای تیزر و موزیک ویدئو هست پس شک نکن و در یک تاپیک جدا برای دوستان قرار بده
البته لطف میکنی داداش و پیشاپیش ممنونم ازت داداش ...
[/COLOR]
نوکرتم داداش مجتبی چشم عزیز تو یه پست جدید میزارم الان داره آپلود میشه
[QUOTE=mjpompy;36670]نوکرتم داداش مجتبی چشم عزیز تو یه پست جدید میزارم الان داره آپلود میشه[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]فدای تو بشم محمد جان ...
بسیار سپاس و تشکر ویژه از سرعت عملت ... [/COLOR]:41:
[QUOTE=mjpompy;36668]چشم آقای یوسفی حتما![/QUOTE]
آقا محمد شرمنده تازه متوجه اسم اصلیتون شدم لطف میکنی واسه آپلود فقط لینک همون پست جدید رو تو این پست هم قرار بده تا اگه کسی این پست رو هم دید بتونه استفاده کنه چون عنوانش خوبه
خواهش میکنم آقای یوسفی چشم تو این پست هم حتما میزارم .