-
آپلود کردن فایلها
سلام دوستان عزیز.ازدوستان خواهش دارم یه محبتی بکنین در هنگام آپلود کردن فایلهای عکس یافیلم .از کاری که هنگام شروع تاپایان انجام میدید فیلمی بگرین تا یکی مثل من که بلد نیستم ببینم و ما هم تو انجمن فعالتر باشیم .خیلی از تاپیکها در خواست فایلهایی داشتن که من متوانستم مشکلشان حل کنم ولی خوب آپلود کردن بلد نیستم .از دوستان سپاس گذارم فکر کنم بعدا خیلهای دیگه هم از جواب شما استفاده بکن.البته تو سایت قسمت پرسش وپاسخ دیدم ولی خوب متوجع نشدم..فیلم یادتان نره
-
[B]تا امشب روش کامل کار در انجمن رو میزارم [/B]:3:
-
دوست عزیز شما ابتدا باید توی سایت آپلود فایل عضو بشی ...
مثلا سایت uplod.ir
-
10 فایل پیوست
[COLOR=#008000][B]دوست عزیز [/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B]
اول وارد سایت به عنوان مثال [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]uplod.ir[/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B] میشید و بروی گزینه ثبت نام کلیک میکنید :[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3175[/ATTACH]
[COLOR=#0000ff][B]برای ثبت نام مشخصاتتون رو وارد میکنید :[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3176[/ATTACH]
[B][COLOR=#0000ff]اگه بعد از ثبت نام به طور مستقیم وارد سایت شدید که هیچی اگه نشدید ابتدا وارد سایت میشید :[/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]3177[/ATTACH]
[COLOR=#0000ff][B]بعد نوع فایلی که میخواید آپلود کنید[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B](عکس ، زیپ ، ویدئو ، ...)[/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B] رو انتخاب کنید و با کلیک بروی گزینه [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Browse[/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B] فایلتون رو وارد کنید :[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3178[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3179[/ATTACH]
[COLOR=#0000ff][B]بعد گزینه [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Upload Now For Free[/B][/COLOR][COLOR=#0000ff][B] رو کلیک کنید تا فایلتون شروع به آپلود بشه :[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3180[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3181[/ATTACH]
[COLOR=#0000ff][B]در آخر هم لینک فایل آپلود شده رو بهتون میده که اون لینک رو در پستتون در انجمن میذارید و ارسال میکنید :[/B][/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]3182[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3183[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3184[/ATTACH]
-
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4272.html[/url]