-
Canon 5D Mark III
سلام دوستان خیلی وقته که دنبال یه دوربین خوی برای عکاسی و کلیپ سازی هستم تا در جمعبندی به Canon EOS 5D Mark III رسیدم میشه کمکم کنین ونظر بدین چطور دوربینه و به درد کارم میخوره و چه لنز خوبی براش بگیرم جمعا تا ده تومن مشکلی نداره,
در ضمن این دوربین حداکثر چند فریم میگیره؟؟؟
لطفا نظر بدین و اگه دوربین بهتری تو این قیمتا سراغ دارین با مشخصاتش بهم معرفی کنین خیلی ممنون میشم...
-
اگه فوکوس اتومات برات مهم نیست mark2 بگیر چون زیاد تفاوت نداره و بقیه رو صرف لنز بکن چون با 10 تومن نمیتونی لنز خوب همراهش بگیری
-
[QUOTE=tysong;22661]اگه فوکوس اتومات برات مهم نیست mark2 بگیر چون زیاد تفاوت نداره و بقیه رو صرف لنز بکن چون با 10 تومن نمیتونی لنز خوب همراهش بگیری[/QUOTE]
مگه تو کیفیت تصویر و از نظر فول فریم بودن با هم فرق نمیکنن؟
-
[QUOTE=shakkar;22666]مگه تو کیفیت تصویر و از نظر فول فریم بودن با هم فرق نمیکنن؟[/QUOTE]
جفتشون فول فریم هستند و از یک سنسور مشترک برخور دارند
-
پس چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟
شما پیشنهادت چیه دوست عزیز؟
اگه در موذد لنز هم اطلاعات دارین لطفا کمکم کنید؟
-
ولی من شنیدم فقط mark III میتونه 60 فریم بگیره!
-
[QUOTE=shakkar;22670]پس چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟
شما پیشنهادت چیه دوست عزیز؟
اگه در موذد لنز هم اطلاعات دارین لطفا کمکم کنید؟[/QUOTE]
تفاوت توی تعداد نقطه فوکوس_اوتمات بودن فوکوس _ فکر کنم ایزو بالاتر هم داره _ و البته جدید تر بودن مارک 3
به نظرم تنها لنزی هم که با این مبلغ میتونید بخرید همون 24_ 105 f4.5
-
[QUOTE=TROJAN;22676]ولی من شنیدم فقط mark III میتونه 60 فریم بگیره![/QUOTE]
من تا 30 فریم رو اطلاع دارم ولی اگه60 فزیم بگیره که خیلی عالی میشه شما اطلاع دقیقی در این زمینه ندارین؟
-
تو فول اچ دی تا 30 فریم میگیره و 720p و60تا 50 فریم میگیره حالا منظور دقیقش از 720p چیه رو من نمیدونم 720*576 رو میگه یا 1080*720 رو میگه!!!!!!!!!!!!!
شما اطلاعی ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
به ابعاد 1280*720 میگن 720 و وقتی میگن 1080 یعنی 1920*1080