-
راهنمایی در زمینه معماری
[SIZE=4]با سلام[/SIZE]
[SIZE=4]من چند ماه هست که در حال یادگیری نرم افزار های سه بعدی مثل سینما فوردی و تری دی مکس به صورت خود آموز هستم و به نظرم به سطح قوی رسیدم تو یادگیریشون و به خصوص با ویری و آرنولد هم برای رندر آشنایی کامل دارم و از نظر متریال سازی و متریال دهی و آنرپ کردن مشکلی ندارم. اما می خوام کارم رو روی شبیه سازی معماری و شبیه سازی نمای داخلی پیبگیرم .
حالا مشکل من اینجاست که چون رشته خودم معماری نیست نقشه ساختمان و محیط داخلی ساختمان رو خودم نمی تونم تو اتوکد بسازیم. از کجا می تونم فایل ها و نقشه های اتوکد برای ساختمان، چه فضای داخلی و چه فضای خارجی رو تهیه کنم؟؟؟؟
مثلا فلان برج خارجی یا یک ساختمان رو من توی یک پکیج آموزشی میبینم که مدل سازی میکنند . این نقشه رو از کجا میارند؟
این همه هنرجو که کار ارائه میدن مثلا برای پکیج هایی که آموزش گرفتن فایل ها و نقشه های ساختمان های مختلف رو از کجا دانلود میکنند؟؟؟ مرجع اینها کجاست؟؟
منظورم فقط نقشه های ساختمانی و نماهای داخلی ساختمان ها است نه مدل مثل مبل و تخت خواب.
الان اگر من بخوام یک برج میلاد یا برج خلیفه امارات رو مدلش رو بسازم نقشه بیرونی رو از کجا بیاد بیارم ؟؟؟؟[/SIZE]
[SIZE=5]خواهش میکنم دوستان اگر می تونن [COLOR=#ff0000]راهنمایی جامع[/COLOR] [COLOR=#000000]بکنند [/COLOR]. [/SIZE]