-
موتور رندر ردشیفت
سلام دوستان موتور رندر ردشیفت 2.5.48 نصف کردم ، به محض اینکه می خواهم رندر بگیرم کل نرم افزار سینما 4d بسته میشه ، علت چیه دوستان کارت گرافیک ام NVIDIA GeForce GTX 1660 TI در خصوص موتور رندر اوکتان سوال کردم جواب نگرفتم انشا الله دوستانی که تجربه دارند کمک کنند .
-
[B]تنها مشکلی که میتونه باشه اینه که تو این نسخه از کارت شما پشتیبانی نمیکنه این نسخه رو امتحان کنید [FONT=IRANSans]2.6.41[/FONT][/B]
-
من کارت گرافیک rtx 2060 دارم همین مشگل رو دارم . اما با نسخه [B][FONT=IRANSans]2.6.41 مشکلی ندارم اما کرک نمیشه اصلا . راه حلی دارین فقط یک بار کد سریال رو خواست و دیگه بعد از پاک کردن نصب کردن بار ها نشون نداد همون جور مونده رو demo .ممنون میشم کمک کنید .
octane هم نصب کردم اما اصلا رندر نمیگیره و یک ارور میده . [/FONT][/B]
-
سلام دوستان ، موتور رندر ردشیفت 2.6.41 رو هم بر اساس آموزش مجبتی زنگنه در آپارات نصب کردم ، مراحل دقیق پیش رفت ، اما متریال ها و رندرها واتر مارک دارد ، کارت گرافیک من 1660 است واقعاً بریدم نه اوکتان روش نصب می شه نه ردشیفت ، در صورتی که در لپ تاب هر دو را نصب کردم . اگر کسی راهی بلده راهنمایی کنه ، بچه های گروه چند نفر با این مشکل روبرو شدند . مرسی از همگی
-
منم همین مشکل را با rtx 2060 super دارم
-
من الان redshift کرک نمیشه چی کار کنیم یکی هست کمک کنه منم [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]rtx 2060 دارم . arnold نسب کردم اما مثله octane و redshift خوب نیست افکت bloom و ... نداره .[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
Arnold که از قوی ترین هاست
دوستان قبلا هم گفتم رد شیفت جدید کرک نشده و نسخه های قبلی با کارت های جدید هماهنگ نیست !
-
دوستان من کلی سرچ و نسب انواع موتور رندر چند تا نتیجه گرفتم کارت گرافیکم RTX 2060 6gb هست octane و indigo رو این gpu فعلا جواب نمیده و redshift هم کرک نمیشه . اما ارنولد جواب میده corona جواب میده اما با cpu و خیلی سنگینن . redshift درسته کرک نمیشه اما یک راه دار بدونه واترمارک میتونید رندر بگرین اما فقط برای photo نه video و برای ان کار کافیه redshift AOV Manager برین و دو تا beauty جدید بسازین و render setting برین . aov رو mode رو enable کنید و در redshift renderview حالت beauty 1 رو انتخاب کنید که الان بدون واترمارک هست .
و یک موتور رندر دگه هم جواب داد اما به پای redshift و octane نمیرسه اما سرعت بالایی داره . u- render هست واقعا سرعت بالایی داره و با gpu کا میکنه.
.
-
-
سلام
من با گرافیک ۳۰۹۰ و رد شیفت مشکل دارم ، برای کار با مایا ، آخرین ورژن رو هم که نصب میکنم حتی با واترمارک هم رندر نمی گیره، و فقط صفحه لایسنس رو باز میکنه
شما از چه ورژن استفاده میکنید؟