نرم افزار طبق آموزش نصب کردم و کرک کردم اما وقتی پلاگین یا اسکریپت رو روی سالید یا متن اجرا میکنم یه علامت ضرب در روی صفحه میاد باید چیکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نرم افزار طبق آموزش نصب کردم و کرک کردم اما وقتی پلاگین یا اسکریپت رو روی سالید یا متن اجرا میکنم یه علامت ضرب در روی صفحه میاد باید چیکار کنم ؟
درست کرک نکردید، مراحل کرک را مجدداً انجام دهید.
[QUOTE=pejii;178700]درست کرک نکردید، مراحل کرک را مجدداً انجام دهید.[/QUOTE]
کرک کردن این نسخه کار خاصی نداره فقط باید ایل رو کپی کنیم و جایگزین نسخه قبل کنیم همین
[QUOTE=sajad2010;178701]کرک کردن این نسخه کار خاصی نداره فقط باید ایل رو کپی کنیم و جایگزین نسخه قبل کنیم همین[/QUOTE]
[RIGHT]با سلام ؛
دوست من ، بنظر میرسد مشکل در کرک پلاگین شمااست . اگر افتر افکت را درست کرک نکنید در نهایت و بعد از تمام شدن مدت زمان خاصی که معمولا هفت روز است کلاً قفل شده و اساساً باز نمیشود که شما شاهد یک ضربدر روی محیط نمایشی باشید . پس مشکل در پلاگین شما است . اگر این پلاگین را خودتان نصب کرده اید پس درست کرک نفرموده اید یا فایل کرک خراب است . اما اگرافترافکت را درست کرک کرده و از کرک شدن آن اطمینان دارید و با اینحال با پلاگینهای دیفالت همراه افتر افکت مشکل دارید پس احتمالا فایل نصب شما ناقص بوده است . موفق باشید .[/RIGHT]
[QUOTE=kkhodaey;178705][RIGHT]با سلام ؛
دوست من ، بنظر میرسد مشکل در کرک پلاگین شمااست . اگر افتر افکت را درست کرک نکنید در نهایت و بعد از تمام شدن مدت زمان خاصی که معمولا هفت روز است کلاً قفل شده و اساساً باز نمیشود که شما شاهد یک ضربدر روی محیط نمایشی باشید . پس مشکل در پلاگین شما است . اگر این پلاگین را خودتان نصب کرده اید پس درست کرک نفرموده اید یا فایل کرک خراب است . اما اگرافترافکت را درست کرک کرده و از کرک شدن آن اطمینان دارید و با اینحال با پلاگینهای دیفالت همراه افتر افکت مشکل دارید پس احتمالا فایل نصب شما ناقص بوده است . موفق باشید .[/RIGHT]
[/QUOTE]
ممنووون
دوستان اصلا به نظرتون افترافکت 2019 رو نصب کنیم یانه؟
پریمیر چطور چون مثل اینکه سیستم بالایی رو میخواد؟
[QUOTE=manisa;178711]دوستان اصلا به نظرتون افترافکت 2019 رو نصب کنیم یانه؟
پریمیر چطور چون مثل اینکه سیستم بالایی رو میخواد؟[/QUOTE]
سیستم بالایی نمیخواد
باید ویندوز ورژن جدید باشه
جناب هادیپور عزیز ویندوز من 8.1 آپدیت 2018 هستش بنظرتون جواب میده یانه؟
[QUOTE=manisa;178735]جناب هادیپور عزیز ویندوز من 8.1 آپدیت 2018 هستش بنظرتون جواب میده یانه؟[/QUOTE]
اینطور که من پی بردم برای نسخه های adobe cc 2019 باید از ویندوز 10 نسخه 1609 به بالا استفاده کرد
[QUOTE=sajjad_68;178736]اینطور که من پی بردم برای نسخه های adobe cc 2019 باید از ویندوز 10 نسخه 1609 به بالا استفاده کرد[/QUOTE]
آره مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم:45: