سلام یک پروژه آماده آلبوم عکس دارم 5 عکس بیشتر نمیشه جای گذاری کرد امکان لوپ کردن آن تا 40 عکس امکان داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یک پروژه آماده آلبوم عکس دارم 5 عکس بیشتر نمیشه جای گذاری کرد امکان لوپ کردن آن تا 40 عکس امکان داره ؟
جواب کوتاه و سریع: بعله.
ولی باید آشنایی کافی با افترافکت داشته باشید تا پروژه رو ویرایش کنید، البته بسته به نوع پروژه و ترانزیشن هایی که بین عکس ها استفاده شده، ممکنه بدون نیاز به تغییر بتونید با duplicate کردن پروژه و یا کامپوزیشن های نگهدارنده تصویر، سریع و راحت آن را گسترش بدید.
پیشنهاد میکنم آموزش داخل سایت رو بررسی کنید و این کار رو خودتون انجام بدید، ولی اگه سریع به نتیجه نیاز دارید میتونید پروژه رو زیپ کنید و آپلود کنید تا براتون گسترش اش بدم.
سپاس از توجه شما آموزش سایت در مورد دبلیکیت جدا گونه وجود داره؟
[QUOTE=bahram2100;177138]سپاس از توجه شما آموزش سایت در مورد دبلیکیت جدا گونه وجود داره؟[/QUOTE]
داپلیکیت کردن که از جمله کارهای اولیه ای هست که توی آموزش های مبانی افترافکت در خود وبسایت یاد میگیرید، آموزش اش هم چند خط هست:
1- لایه و یا کامپوزیشنی که میخواهید کپی برداری کنید را در timeline و یا پنجره Project انتخاب کنید.
2- کلید Ctrl + D را بزنید.
ولی اینکه این کار توی پروژه شما و برای هدف شما جوابگو باشه تضمینی نیست. شاید نیاز به ایجاد تغییرات در پروژه و یا حتی اسکریپت های استفاده شده در آن را داشته باشید، برای همین هم در پست قبلی گفتم که باید آشنایی کافی با افترافکت داشته باشید.
از جمله سوالات و دوستانی که مشکلاتی نظیر شما داشتند:
[URL="https://www.google.com/search?domains=forum.video-effects.ir&q=comp+duplicate+site%3Aforum.video-effects.ir"]جست و جوی سایت در مورد comp duplication[/URL]