-
انیمیشن 2 بعدی
سلام من دارم یه انیمیشن 2 بعدی میسازم که به یه مشکلی بر خوردم .
من کاراکترو ساختم و تمام اعضای بدنشو جدا جدا ساختم یعنی دست جدا سر جدا و ...
وقتی که از نوار ابزار بالای افتر افکت گزینه puppet pin tool رو انتخواب میکنم و مثلا روی بدن علامت گذاری میکنم و کارهاشو که مربوط بهشه انجام میدم بعد از دوباره همین کارو مثلا با دست کاراکتر انجام میدم یا با پاش ویا هرجای دیگه کاراکتر puppet pin tool رو اعمال میکنم کلا کاراکترم بهم میریزه مثلا بدنه کاراکتر میاد میچسبه به پای کاراکتر و من نمیتونم این مشکلو حلش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
سلام.
به احتمال زیاد هنگام import کردن کاراکتر به افترافکت گزینه اشتباهی را انتخاب کردید، یک تصویر بگزارید از کامپوزیشنی که میخواهید puppet pin را در آن اعمال کنید.
-
نه من از روی اموزش و قدم به قدم این کارو کردم
شایدم شما درست میگین راستشو بخواین من تازه شروع بکار کردم با افتر افکت و زیاد از اصطلاحاتش سر در نمیارم اگه براتون امکان داره یکم شفاف تر بگین ممنون میشم مرسی.
-
1 فایل پیوست
تصویر قرار ندادید هااااااا! :(
ببینید در خط زمان (time line) کامپوزیشنی که دارید ریگ بندی رو در اون انجام میدید، قطعات مختلف بدن به صورت لایه های جداگانه وارد افترافکت شدند یا خیر، برای مثال تصویر پایین از کامپوزیشن مربوط به یک کاراکتر هست که براتون میگزارم، دقت کنید که هر بخش از بدن یک لایه جداگانه و مخصوص به خودش رو داره:
[ATTACH]25508[/ATTACH]
-
مرسی که پیگیره کارم هستید ممنون.
من براتون عکس میزارم ببینید که مراحلو درست انجام دادم.
-
این عکسارو مرحله به مرحله انداختم ببینید چطوره چیزی متوجه میشید مرسی.
-
[QUOTE=rezabkas;175567]این عکسارو مرحله به مرحله انداختم ببینید چطوره چیزی متوجه میشید مرسی.[/QUOTE]
تصاویر آپلود نشدند یا فراموش کردید لینکشون کنید.
-
نه من هر کاری میکنم اپلود نمیشه میتونید یه شماره بهم بدین که واتس اپ یا تلگرام داشته باشه که اینجوری براتون بفرستم ممنون میشم.
-
2 فایل پیوست
[ATTACH]25511[/ATTACH][ATTACH]25512[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست