[CENTER][SIZE=5]سلام یه برناه بهم معرفی کنین افکتای جالبی واسه رو فیلم و یا ساخت اسلاید داشته باشه
مثل مثلا ریزش گل یا ریزش قلب... البته بجز افتر افکت و پلاگین پارتیکل...
و اسلایلای خوشگل بشه باهاشون ساخت
[/SIZE][/CENTER]
نمایش نسخه قابل چاپ
[CENTER][SIZE=5]سلام یه برناه بهم معرفی کنین افکتای جالبی واسه رو فیلم و یا ساخت اسلاید داشته باشه
مثل مثلا ریزش گل یا ریزش قلب... البته بجز افتر افکت و پلاگین پارتیکل...
و اسلایلای خوشگل بشه باهاشون ساخت
[/SIZE][/CENTER]
سلام از نظر خودم بهترین نرم افزار افکت و جلوه های ویژه [B]Adobe Premier [/B]که تدوین حرفه ای فیلم هم میتوانید در آن انجام بدهید.
[h=2][size=4]ادوبی پریمیر پرو سیسی[/size][/h][color=#333333][font=iransans]این نرمافزار از اکثر فرمتهای ویدیویی پشتیبانی میکند. از ویژگیهای دیگر پریمیر پرو میتوان به امکان ویرایش چند لایه، امکان استفاده از تعداد نامحدود لایهی ویدیویی و صوتی، افکتهای آماده، تصحیح دقیق رنگ، امکان ساخت افکت دلخواه، تایمکد، نمایشگر زمانبندی خطی و nde اشاره کرد.
امیدوارم بتونه کمکتون کنه[/font][/color]
سلام. من یه برنامه رایگان میخوام برای ضبط ویدئوی آموزشی از روی دسکتاپ کامپیوتر که کار باهاش برای یه مبتدی آسون باشه، و هم امکان ضبط کل یا قسمتی از صفحه رو داشته باشه+ هم بشه همزمان صدا رو بااستفاده از میکروفن ضبط کرد و بشه از وبکم هم فیلم گرفت مستقیم+ و هم اینکه بشه همزمان با ضبط فیلم بهش متن اضافه کرد. خیلی سرچ کردم اما نرم افزاری که همه این مشخصاتو باهم داشته باشه نتونستم پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[B][QUOTE=shadii;178063]سلام. من یه برنامه رایگان میخوام برای ضبط ویدئوی آموزشی از روی دسکتاپ کامپیوتر که کار باهاش برای یه مبتدی آسون باشه، و هم امکان ضبط کل یا قسمتی از صفحه رو داشته باشه+ هم بشه همزمان صدا رو بااستفاده از میکروفن ضبط کرد و بشه از وبکم هم فیلم گرفت مستقیم+ و هم اینکه بشه همزمان با ضبط فیلم بهش متن اضافه کرد. خیلی سرچ کردم اما نرم افزاری که همه این مشخصاتو باهم داشته باشه نتونستم پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[/QUOTE]
سلام برنامه رایگان فکر نکنم باشه
این برنامه رو امتحان کنید قابلیت های زیادی داره :) [URL="http://p30download.com/fa/entry/56264/"][COLOR=#a52a2a]http://p30download.com/fa/entry/56264/[/COLOR][/URL]
[/B]
ممنونم. امام باندی کام رو امتحان کردم، متاسفانه نمیشه همزمان با ضبط کردن، بهش متن اضافه کنم و درواقع تایپ کنم:46: