راهنمایی در انتخاب maya یا cinema 4d
سلام خدمت دوستان من مدت دو سالی هست با نرم افزار cinema 4d کار میکنم و منهای مبحث ریگ و انیمیت شخصیت مباحث زیادیش رو آشنایی دارم. الان من میخام یه کار کوتاه انیمیشن ساده بسازم دوستانی میگن با maya کار کنم دوستانی میگن با max کار کنم و cinema 4d رو ضعیف میدونن.
سوال من اینه ک به نظر شما شروع به یادگیری maya کنم یا دونسته های خودمو در مورد cinema 4d تکمیل کنم و به نرم افزار دوست داشتنی خودم پشت نکنم؟
آیا cinema 4d ضعیفه؟
آیا تو مبحث انیمیشن چیزی کم داره؟
(یه نکته من شدیداااااا به cinema 4d تعصب دارم و واقعا تو برزخ موندم)
??maya :39: cinema 4d
در نرم افزار سه بعدی کدوم از هم بهتره: مکس یا مایا یا سینما فوردی یا بلندر یا هودینی یا ...
با سلام به همه. یه توضیحی کوچیکی در مورد نرم افزار های تری بدم. همه این برنامه قابلیت های مشترک دارند. ولی بستگی داره در چه کاری از اونها استفاده کنید. اتفاقا دیروز یه مقاله در این مورد دیدم. یه ویدئو هم دیدم که تحلیل بسیار خوبی کرده بود که در آخر لینک یوتیوب اونو می زارم. ولی در کل اگه بخواهیم بگوییم. 1- تری مکس در مقوله مدلینک و معماری و صنعت خوبه.2- مایا در انیمیشن عالیه.3- سینما فوردی در موشن گرافیک و تبلیغات عالیه و به خاطر انعطاف و سبکی کار مخصوصا با موگراف برنامه خیلی خوبیه.4- هودینی در مقوله جلوه های ویژه و خلق دود و انفجار و سیالات عالیه. 5- بلندر هم چون مجانی است هم خیلی خوبه.فقط چون رایگان است پشتیبنانی و گارانتی نداره. البته توی خارج که کپی رایت دارند. اینجا که همه چیز کرک شده است.ولی نرم افزار های قبلی همگی پشتیبانی فنی دارند و به محض کوچکترین مشکل کاملا رسیدگی می کنند چون پول می گیرند.خلاصه اینهم یه توضیح کم در مورد چند نرم افزار تری دی. موفق باشید.
لینک ویدئو
[url]https://www.youtube.com/watch?v=8BT4YSOjTas[/url]