سلام. برای حرکت مواج و نرم موی بلند مثل حالتی که در وزش باد قرار گرفته باشد چه روشی و چه پلاگینی استفاده می شود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. برای حرکت مواج و نرم موی بلند مثل حالتی که در وزش باد قرار گرفته باشد چه روشی و چه پلاگینی استفاده می شود؟
[CENTER][CENTER][FONT=tahoma]سلام دوست من[/FONT]
[FONT=tahoma]شما به راحتی با پلاگین های گروه [/FONT][COLOR=#800080][FONT=tahoma][B]distortion effects[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=tahoma] خود افتر افکت میتونید این کارو کنید فقط باید ساقه های مو رو جدا کنید و روی هر لایه(ساقه مو) اونو اعمال کنید.
من مثلاً با پلاگین [B]Wave Warp[/B] اینو ایجاد کردم شما برای هر ساقه مو اینکار رو کنید تا طبیعی تر بشه:
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[IMG]http://s8.picofile.com/file/8318813276/VEE.png[/IMG][CENTER][COLOR=#333333][FONT=tahoma]
شما میتونید علاوه بر این با پلاگین های، [/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=tahoma][B]Turbulent Displace [/B][/FONT][/COLOR][FONT=tahoma]استفاده کنید و یا حتی از افکت [/FONT][COLOR=#FF0000][FONT=tahoma][B]Fractal Noise[/B][/FONT][/COLOR][FONT=tahoma] هم میتونید به عنوان مپ (Map) روی ساقه مو استفاده کنید.[/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=tahoma]موفق باشید.[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
خیلی ممنون.
[QUOTE=m.shabahang;171809][CENTER][CENTER][FONT=tahoma]سلام دوست من[/FONT]
[FONT=tahoma]شما به راحتی با پلاگین های گروه [/FONT][COLOR=#800080][FONT=tahoma][B]distortion effects[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=tahoma] خود افتر افکت میتونید این کارو کنید فقط باید ساقه های مو رو جدا کنید و روی هر لایه(ساقه مو) اونو اعمال کنید.
من مثلاً با پلاگین [B]Wave Warp[/B] اینو ایجاد کردم شما برای هر ساقه مو اینکار رو کنید تا طبیعی تر بشه:
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[IMG]http://s8.picofile.com/file/8318813276/VEE.png[/IMG][CENTER][COLOR=#333333][FONT=tahoma]
شما میتونید علاوه بر این با پلاگین های، [/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=tahoma][B]Turbulent Displace [/B][/FONT][/COLOR][FONT=tahoma]استفاده کنید و یا حتی از افکت [/FONT][COLOR=#FF0000][FONT=tahoma][B]Fractal Noise[/B][/FONT][/COLOR][FONT=tahoma] هم میتونید به عنوان مپ (Map) روی ساقه مو استفاده کنید.[/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=tahoma]موفق باشید.[/FONT][/COLOR]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/QUOTE]
با تشکر. من افکت [COLOR=#333333][FONT=tahoma][B]Wave Warp[/B][/FONT][/COLOR] امتحان کردم وخوب بود ولی با [B][COLOR=purple][FONT="]Turbulent Displace [/FONT][/COLOR][/B] و[B]Fractal Noise[/B] [B]چیزی شبیه مو درنیامد. نمیدونم چطور باید استفاده بشه برای مو. و اینکه فرمودید [FONT=tahoma]از افکت [/FONT][COLOR=#FF0000][FONT=tahoma][B]Fractal Noise[/B][/FONT][/COLOR][FONT=tahoma] به عنوان مپ (Map) روی ساقه مو استفاده کنید متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم. منظورتون از مپ چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.[/FONT][/B]
[CENTER][FONT=tahoma]سلام دوست من
خواهش می کنم[/FONT]:53:[FONT=tahoma]
درباره Fractal Noise منظورم این بود که ابتدا یک سالید می سازید سپس روی سالید پلاگین [COLOR=#800080][B]Fractal Noise[/B][/COLOR] رو اعمال می کنید در قسمت [B]Evolution[/B] پلاگین[COLOR=#800080][B] Fractal Noise [/B][/COLOR]دکمه [B]Alt[/B] کیبرد رو نگه داشته و روی [B]Evolution[/B] کلیک چپ کنید تا منوی کد نویسی ظاهر بشه سپس دستور [B]time*300[/B] رو بنویسید تا در طول فریم افکت حرکت کنه. سپس از همین سالید یک [B]Pre-Comp[/B] بسازید(با انتخاب سالید و فشردن دکمه های [COLOR=#ff0000][B]Ctrl+Shift+C[/B][/COLOR]) حال تیک نمایش لایه رو بردارید.تصویر مو رو بیارید داخل افتر افکت و بهش پلاگین [COLOR=#b22222][B]Displacement Map[/B] [/COLOR]را اعمال کنید و از قسمت [B]Displacement Map Laye[/B]r اون لایه که [COLOR=#800080][B]Fractal Noise[/B][/COLOR] بود رو بهش بدین مشاهده می کنید که مو حرکت میکنه.(البته این روش توصیه نمیشه چون با پلاگین [COLOR=#0000cd][B]Wave Warp[/B][/COLOR] راحت این کارو انجام میدید)
----------------------------------------------
در مورد پلاگین [/FONT][B][COLOR=purple]Turbulent Displace [/COLOR][/B][FONT=tahoma] شما ابتدا لایه مو رو وارد افترافکت میکنید سپس بهش این پلاگینو میدید و تنظیمات زیر رو انجام میدید([/FONT][FONT=tahoma]روی [/FONT][B]Evolution[/B][FONT=tahoma] کلیک چپ کنید تا منوی کد نویسی ظاهر بشه سپس دستور [/FONT][B]time*300[/B][FONT=tahoma] رو بنویسید تا در طول فریم افکت حرکت کنه)
[/FONT][IMG]http://s8.picofile.com/file/8318851968/EE.png[/IMG][FONT=tahoma]
البته اگه با همون [COLOR=#0000ff][B]Wave Warp [/B][/COLOR]کارتون راه افتاده دیگه نیازی به روش های دیگه نیست.
موفق باشید[/FONT]:53:[FONT=tahoma]
[/FONT][/CENTER]
خیلی ممنون لطف کردید.