سلام به همگی من با سالید افترافکت یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی یک سالید می سازم و افکت بهش می دم یه ضربدر قرمز روی قسمت پرویو می افته
لطفا بگید چی کار کنم تا ضربدر پاک بشه.
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی من با سالید افترافکت یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی یک سالید می سازم و افکت بهش می دم یه ضربدر قرمز روی قسمت پرویو می افته
لطفا بگید چی کار کنم تا ضربدر پاک بشه.
ممنون
سلام
پلاگینی رو که اعمال میکنید درست کرک کنید.
سلام
خوب کدوم پلاگین
اگه منظورتون پلاگین های Trapcode است اینجا آموزش کرک رو ببینید
[url]http://forum.video-effects.ir/thread1501.html[/url]
سلام برای همه ی پلاگین ها همبن جوریه حتی پلاگین های خود افترافکت ولی اگه فایل خام پروژه رو از یکی دیگه گرفته باشم باز کنم ضربدر نداره
[QUOTE=mansouri007;160307]سلام برای همه ی پلاگین ها همبن جوریه حتی پلاگین های خود افترافکت ولی اگه فایل خام پروژه رو از یکی دیگه گرفته باشم باز کنم ضربدر نداره[/QUOTE]
میتونید یک عکس از محیط برنامه وقتی ضربدر میاد بگیرید و برار بدید.
سلام الان امتحان کردم فقط redgiant کرک نبود اما مشکلم ادامه داره من فقط تونستم پلاگین form رو کرک کنم بقیشون کرک نمی شه
[QUOTE=mansouri007;160309]سلام الان امتحان کردم فقط redgiant کرک نبود اما مشکلم ادامه داره من فقط تونستم پلاگین form رو کرک کنم بقیشون کرک نمی شه[/QUOTE]
با لینک آموزشی که آقای هادی پور در بالا گذاشتن کرک کنید.
[QUOTE=mansouri007;160309]سلام الان امتحان کردم فقط redgiant کرک نبود اما مشکلم ادامه داره من فقط تونستم پلاگین form رو کرک کنم بقیشون کرک نمی شه[/QUOTE]
کدوم ورژن رو دارید؟ تا سریال کرک رو بزارم
ورژن 12 مشکل من کد ها نیست دارمشون اما وقتی می زنم دکمه اکتیو فعال نمی شه که کد رو قبول کنه
ممنون از این که کمکم کردید فک کنم اگه از اول نصب کنم درست شه
سلام منم مشکل ضربدر رو دارم توی رندر هم نشونش میده درست هم کرک کردم از همون روش که گفتین