-
مشکل در اجرای Cineware
با سلام
وقتی میخوام Cineware اجرا کنم با پیغام خطای "After Effect: AEGP Plugin CINEWARE Scenelayer: CINERENDER - connection failure (5027 ::12)" مواجه میشم و افترافکت برای چند ثانیه فریز میشه و بعد از مدتی cineware اجرا میشه و در حین کار باز هم این پیغام خطا رو میده و پروژه رو هم به داخل افترافکت منتقل نمیکنه. اگر راه حلی برای رفع این مشکل دارید لطفا بفرمایید.
ممنون
-
1 فایل پیوست
افتر افکت و cinema 4d از طریق ارتباط شبکه ای همکاری میکنند و اون پیغام خطا میگه که پلاگین Cineware مشکلی در ارتباط با Cinema 4D پیدا کرده.
راه های زیر رو تک تک امتحان کنید و در حین آزمایش هر روش اطمینان حاصل کنید که cache و disk cache رو از منوی edit و گزینه purge خالی و تمیز کنید. اگه یکی جواب نداد، بعدی رو امتحان کنید:
1- After effect رو با سطح دسترسی administrator اجرا کنید.
2- فایل های اجرایی After effect و cinema4d و cinema4d lite رو در فایروال آزاد کنید و اجازه بدید روی شبکه دسترسی بدون محدودیت داشته باشند.
3- پورت های ارتباطی TCP بین نرم افزارها را تغییر بدید به 5027 و یا 2027 و ببینید مشکل حل میشه یا خیر.
برای تغییر پورت و یا یافتن نام و آدرس فایل های اجرایی جهت انتقال به فایروال میتونید در افترافکت پروژه ای که یک فایل c4d در آن قرار دارد را باز کرده، لایه c4d را انتخاب کنید و در پنل effect control روی گزینه option لایه افکت cineware کلیک کنید:
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=22742&stc=1[/IMG]
-
هر سه روش رو امتحان کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد. و همون پیغام ظاهر میشه. از داخل cinema 4d یک آپدیت هم کردم.
از طریق این [URL="https://www.youtube.com/watch?v=GvuWfwm_kDc"]لینک [/URL]هم تلاش کردم ولی نتیجه ای نداشت.
-
[COLOR=#000000]من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی یادمه در ورژن CC 2015 یک خطای AEGP Plugin برای پلاگین ها میومد که نرم افزار رو آپدیت میکردیم درست میشد
[url]http://forum.video-effects.ir/thread17574.html[/url]
[/COLOR]
-
نرمافزار من ورژن 2017 هست که از سایت تهیه کردم. نمیدونم براش آپدیت اومده یا نه.
راهی هست که این پلاگین رو پاک کرد و از اول ریخت؟ من گشتم برای دانلودش ولی چیزی پیدا نکردم.
-
[QUOTE=rezatorabi;155272]نرمافزار من ورژن 2017 هست که از سایت تهیه کردم. نمیدونم براش آپدیت اومده یا نه.
راهی هست که این پلاگین رو پاک کرد و از اول ریخت؟ من گشتم برای دانلودش ولی چیزی پیدا نکردم.[/QUOTE]
بله آپدیت جدید اومده ولی نمیدونم حل کنه یا نه حالا شما تست کنید
آپدیت جدارو پیدا نکردم اینجا همراه با نرم افزار کامل هست
[url]http://soft98.ir/multi-media/edit-video/2416-Adobe-After-Effects.html[/url]
خودتون هم یکم سرچ کنید شاید آپدیت تنهارو پیدا کردید
-
[QUOTE=rezatorabi;155272]نرمافزار من ورژن 2017 هست که از سایت تهیه کردم. نمیدونم براش آپدیت اومده یا نه.
راهی هست که این پلاگین رو پاک کرد و از اول ریخت؟ من گشتم برای دانلودش ولی چیزی پیدا نکردم.[/QUOTE]
اون با خود افترافکت نصب میشه. باید افتر افکت رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگه بازهم کار نکرد، تا اومدن آپدیت بعدی از نسخه قدیمی تر افترفکت و cinema 4d استفاده کنید (اگه اونها مشکلی نداشتند پیش از این آپدیت).
-
[QUOTE=pejii;155274]اون با خود افترافکت نصب میشه. باید افتر افکت رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
اگه بازهم کار نکرد، تا اومدن آپدیت بعدی از نسخه قدیمی تر افترفکت و cinema 4d استفاده کنید (اگه اونها مشکلی نداشتند پیش از این آپدیت).[/QUOTE]
میشه بگید شما ازچه ورژنی استفاده میکنید واین مشکل رو نداره؟میخوام دانلو دکنم
-
[quote=rezatorabi;155277]میشه بگید شما ازچه ورژنی استفاده میکنید واین مشکل رو نداره؟میخوام دانلو دکنم[/quote]
من cc 2014 رو برای کارهام استفاده میکنم ولی اون نسخه که تصویرش رو گزاشتم 2017 بدون آپدیت بود و مشکلی هم نداشت روی سیستم ام (خیلی از کاربران دیگر هم بدون مشکل دارند با 2017 و آپدیت های متفاوتی از اون کار میکنند)
پیشنهادی که دادم برای نصب نسخه قدیمی تر صرفاً در صورتی هست که قبلاً با نسخه های قدیمی مشکلی نداشتید و این نسخه جدید هست که مشکل ساز شده (عدم همخوانی با سخت افزار و یا نرم افزار و سیستم امنیتی رایانه شما).
-
سلام من با نسخه 14.0.0.27 از سایت soft98 و کرک Adobe.AMT.Emulator.0.9.2 و cinema 4d r17 همین مشکلو دارم ، حتی یه بار چون ویندوزمو 3 سالی داشتم گفتم شاید با نسخه های مختلفی که روش داشتم قاطی کرده ، عوضش کردم بازم این مشکل حل نشد ، دوستانی که مشکلی ندارند در نسخه 2017 ورژنشون , ورژن c4d رو اعلام کنند بیزحمت .