سلام دوستان
من دارم چند تیکه ویدئو (موضوع پاییز) رو بهم می چسبونم، خواستم اگر امکان داره آموزش افکت هایی رو مابین ویدئوها پیشنهاد بدید (حالا چه این سایت و چه سایت های خارجی) تا اعمال کنم.
سلام دوستان
من دارم چند تیکه ویدئو (موضوع پاییز) رو بهم می چسبونم، خواستم اگر امکان داره آموزش افکت هایی رو مابین ویدئوها پیشنهاد بدید (حالا چه این سایت و چه سایت های خارجی) تا اعمال کنم.
میتونید از ترانزیشن های آماده استفاده کنید
یا یه ایده و خلاقیت خودتون داشته باشید و یه کار بزنید
از ترنزیشن های خود افتر میتونید استفاده کنید و یا از ترک مت Track Matte استفاده کنید
[QUOTE=King Arc s;152357]سلام
میتونید از ترانزیشن های آماده استفاده کنید
یا یه ایده و خلاقیت خودتون داشته باشید و یه کار بزنید
از ترنزیشن های خود افتر میتونید استفاده کنید و یا از ترک مت Track Matte استفاده کنید[/QUOTE]
تشکر می کنم.
آموزش های مرتبط میشه معرفی بفرمایید؟
سلام
اگه با افتر افکت کاری میکنی پوشه universe transitionsتعدادی ترانزیشن اماده دراین پوشه وجود داره ومیتونی
به راحتی ازشون استفاده کنی.
[QUOTE=Mahdi-AE;152411]سلام
اگه با افتر افکت کاری میکنی پوشه universe transitionsتعدادی ترانزیشن اماده دراین پوشه وجود داره ومیتونی
به راحتی ازشون استفاده کنی.[/QUOTE]
اونایی که آماده است اصلا قشنگ نیست. باید خودمون درست کنیم. من قبلا خودم خیلی با افترافکت کار کردم ولی تقریبا 2 سالی بود که دیگه کار نکردم و کلا یادم رفته بیشت آموزش های سایت رو ..
می خواستم یک نفر چند تا آموزش خوب برام پیدا کنه ..
[QUOTE=fo-eng;152420]اونایی که آماده است اصلا قشنگ نیست. باید خودمون درست کنیم. من قبلا خودم خیلی با افترافکت کار کردم ولی تقریبا 2 سالی بود که دیگه کار نکردم و کلا یادم رفته بیشت آموزش های سایت رو ..
می خواستم یک نفر چند تا آموزش خوب برام پیدا کنه ..[/QUOTE]
نگاه کنید ساخت ترانزیشن چیز اموزشی نیست که من براتون بزارم باید خودتون خلاق باشید مثلا من این چند پلاگینی رو که در
پایین مینویسم اگه کمی خلاق باشین می تونید ترازیشن های جالبی بسازید
glitch transition
unmult
cc light burst
directional blur
offset
zoom blur
[QUOTE=fo-eng;152420]اونایی که آماده است اصلا قشنگ نیست. باید خودمون درست کنیم. من قبلا خودم خیلی با افترافکت کار کردم ولی تقریبا 2 سالی بود که دیگه کار نکردم و کلا یادم رفته بیشت آموزش های سایت رو ..
می خواستم یک نفر چند تا آموزش خوب برام پیدا کنه ..[/QUOTE]
ت
توچه سبکی میخواین؟!نوری؟!
موشن گرافیکی ؟
معمولی
ایده خاصی دارین برای ترنزیشن ؟
[QUOTE=King Arc s;152430]ت
توچه سبکی میخواین؟!نوری؟!
موشن گرافیکی ؟
معمولی
ایده خاصی دارین برای ترنزیشن ؟[/QUOTE]
فرق نمیکنه چه سبکی باشه ... من عمدتا هر چیزی باشه رو با کارم مچ می کنم ... فقط نمی خوام ما بین ویدئوها همین جوری خام بره اسلاید بعدی ... می خوام چند افکت حداقل مابین شان باشد.