-
کمک درساخت ویدئو موزیک
باسلام
من برای ساخت ویدئو موزیک مشکل دارم.
من صحنه های زیادی گرفتم ومیخوام مثل ویدئو موزیک ها
از هرصحنه کمی نشون بده .برای اینکار باید تیکه تیکه صحنه
هارو وارد تایم لاین کنم یا راهکار ساده تری هم است.
اینجوری سخت میشه چون باید هرتیکه خواننده بااهنگ هماهنگ
کنم?????!!!
-
سلام
خوب ببینید همینطوریه یکم وقت میبره
شما باید هر ویدیو رو وارد کنید و بعد اون قسمت هایی که میخواین رو برش بدید و بعد بزارید کنار هم دقیقا مثل نقاشیه باید از اول همینجوری مرتب کنید بعد به اون ها افکت و این چیزا بدید تا کاملا درست بشه و رندر بگیرید
راهی نیست - مثلا شما میگید ویدیو رو بدم خودش ادیت و تنظیم کنه و بهم بده خروجی بگیریم که همچین چیزی نیست
-
[QUOTE=Hadipour;149604]سلام
خوب ببینید همینطوریه یکم وقت میبره
شما باید هر ویدیو رو وارد کنید و بعد اون قسمت هایی که میخواین رو برش بدید و بعد بزارید کنار هم دقیقا مثل نقاشیه باید از اول همینجوری مرتب کنید بعد به اون ها افکت و این چیزا بدید تا کاملا درست بشه و رندر بگیرید
راهی نیست - مثلا شما میگید ویدیو رو بدم خودش ادیت و تنظیم کنه و بهم بده خروجی بگیریم که همچین چیزی نیست[/QUOTE]
فقط این ویدئو موزیک های رپر هارو ببینید واقعا سریع صحنه هاشون عوض میشه .واینجوری بخوای تصویرو باموزیک هماهنگ کنی خیلی طول میکشه یعنی تنها راه برای ساخت همینه?
-
بله یا اینکه تیکه هایی رو که میخوای در پریمیر به ساب کلیپ تبدیل کنی بعد از تکنیک مولتی کمرا استفاده کنی که بنظرم خیلی موئثره
-
[QUOTE=alika;149615]بله یا اینکه تیکه هایی رو که میخوای در پریمیر به ساب کلیپ تبدیل کنی بعد از تکنیک مولتی کمرا استفاده کنی که بنظرم خیلی موئثره[/QUOTE]
بااین روش هم میشه اما اگه بخوای درفیلم از افکت تایم صحنه اهسته بسازیم کلاه تصویرو موزیک بهم میریزه