سلام میخوام بدونم پودر رنگی کجا گیر میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخوام بدونم پودر رنگی کجا گیر میاد
[B]من قبلا پرسیدم بم گفتن عطاری گیر میاد.ولی پیشنهاد میکنم خودتون بسازید
تو یه سایتی آموزش ساختش رو گذاشته بود
[/B]
[COLOR=#666666][FONT=Open Sans][B]What you will need:[/B][/FONT][/COLOR]
[LIST][*]1 cup flour[*]1/2 cup water (give or take)[*]Food coloring[/LIST]
[COLOR=#666666][FONT=Open Sans][B]Instructions:[/B][/FONT][/COLOR]
[LIST][*]Mix the flour and water in a large bowl until it forms a thick paste.[*]Add your favorite food coloring to the paste and mix it in with your hands. (You may want to wear gloves!)[*]Scoop the paste from the bowl and form it into a ball with your hands.[*]Use a rolling pin to flatten the ball into a disc that is about 1/4 inch thick.[*]Let the disc sit over night, until it has completely dried.[*]Use a coffee grinder or blender to crumble the disc back into powder. Use a flour sifter to separate clumps. Put any remaining clumps of powder back in the grinder or blender, and repeat until all color is a soft powder[/LIST]
[FONT=inherit][B]حقیقتش من دقیق نفهمیدم چی شد فقط تو اون مواد اولیه اش آرد و آب و رنگ خوراکی هست.دوستان اگه ترجمه کنن ممنون میشیم[/B][/FONT]
[RIGHT][FONT=&]مواد مورد نیاز
یک فنجان آرد
1.5 فنجان آب
رنگ غذای دلخواه
دستورالعمل ها[/FONT]
[/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]آرد و آب را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده هم میزنیم تا زمانی که به شکل یک خمیر ضخیم در آید.[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]از رنگ غذای مورد علاقه خود استفاده کرده و به مدت یه رب هم بزنید .(دوست داشتین دستکش بپوشین)[/FONT]
[/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]بعد از مدت زمان یه رب آن را به صورت یک گلوله توپ (گرد ) در بیاورید.[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]سپس با وردنه آن را پهن کرده طوریکه ضخامتی حدود یک چهارم اینچ داشته باشد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]اجازه دهید یک شب بماند تا کاملا خشک شود[/FONT]
[/RIGHT]
[RIGHT][FONT=&]در نهایت بوسیله یک آسیاب یا وسیله برقی ای که ورقه خمیر شمارا پودر نماید .ورقه های خمیر خشک شده خود را کاملا بصورت پودر در آورده و استفاده نمایید.[/FONT]
[/RIGHT]