سلام
جناب هادی پور نمونه فیلمیایی که میگیرد و روی اون آموزش میسازین
میخوام ببیینم با چه دوربینی ضبط میکنین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
جناب هادی پور نمونه فیلمیایی که میگیرد و روی اون آموزش میسازین
میخوام ببیینم با چه دوربینی ضبط میکنین؟
سلام
دوربین خوبی نیست 1.100 و اسمش Nikon P520
[QUOTE=Hadipour;136908]سلام
دوربین خوبی نیست 1.100 و اسمش Nikon P520[/QUOTE]
یک نمونه تصویر خامش بدون تبدویل کیفیت برام میفرستین میخوام یه چیزی رو چک کنم
آخه من دوربیم 60d هست ولی خروجی فیلماییه شما باکیفیت تره نمیدونم چرا
من دوربین تمام تنظیماتشم بالاس اگر میشه تنظیمات شارپنس وربین و اینارو بهم بگین رو چه حالتی باید بزارم
[QUOTE=amirabbas414a;137131]آخه من دوربیم 60d هست ولی خروجی فیلماییه شما باکیفیت تره نمیدونم چرا
من دوربین تمام تنظیماتشم بالاس اگر میشه تنظیمات شارپنس وربین و اینارو بهم بگین رو چه حالتی باید بزارم[/QUOTE]
عزیز خروجی ویدیوی من زیاد خوب نیست فقط بعد از فیلم گرفتن در نرم افزار اون رو شارپ و تنظیم نور میکنم
اگه منظور شما این صحنه است باید بگم این با دوربین 7d فیلمبرداری شده نه مال من
[url]http://www.video-effects.ir/?p=9719[/url]
[quote=amirabbas414a;137131]آخه من دوربیم 60d هست ولی خروجی فیلماییه شما باکیفیت تره نمیدونم چرا
من دوربین تمام تنظیماتشم بالاس اگر میشه تنظیمات شارپنس وربین و اینارو بهم بگین رو چه حالتی باید بزارم[/quote]
سلام.
دوربین من هم 60d هست ولی کیفیت خروجی بالایی داره.یه نمونه از خروجیتون رو بزارید.لنز هم تاثیر زیادی توی خروجی ویدیوتون داره البته
[QUOTE=aminbinazir;137144]سلام.
دوربین من هم 60d هست ولی کیفیت خروجی بالایی داره.یه نمونه از خروجیتون رو بزارید.لنز هم تاثیر زیادی توی خروجی ویدیوتون داره البته[/QUOTE]
شما لطفا بگو تنظیمات دوربین چی باشه ک تنظیمش کنم مممنون میشم
[QUOTE=amirabbas414a;137151]شما لطفا بگو تنظیمات دوربین چی باشه ک تنظیمش کنم مممنون میشم[/QUOTE]
full HD(1920X1080)30 frame
iso:سعی کنید تاجایی که میتونید ایزو رو پایین نگه دارید که نویز نباشه تو ویدیو.تا ایزو 1600 نویز ها زیاد به چشم نمیان ولی بیشتر بشه مشخص میشه
شاتر اسپید رو بیارید پایین و روی 30 بزارید.عددش رو پایین سمت چپ مانیتور دوربین نوشته
دیافراگ رو هم به تناسب نور محیط باز و بسته کنید.معمولا برای نور افتاب 7.1 میزنن
این تنظیمات نسبی هستن ولی با یکم دست کاری خروجیه خوبی میده