-
1 فایل پیوست
مشکل در ViewCube
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید عزیز
من مشکل با تری دی مکسم پیدا کردم و اون هم اینه که بعد از اینکه دوباره نصبش کردم رو سیستمم در view port اصلا ViewCube نیستش(فایل پیوست)
و در قسمت (+) هم تنظیماتش نمیاد و از خود تنظیمات viewcube هم وقتی فعالش میکنم و ok رو میزنم دوباره به حالت غیر فعال بر میگرده،
تا الان هم 4 بار پاک کردمش و نصبش کردم باز هم همونطوریه!
ممنون میشم کمک کنین
-
کسی نبود کمک کنه!!!!:22::22::124:
-
با سلام.
برای حل مشکل به صورت زیر عمل کنید.
View>ViewPort Configuration>select ViewCube tab>checked Show the ViewCube
-
سلام بر استاد بزرگوارم
ممنون بخاطر پاسختون
جناب هادی پور وقتی تنظیمش میکنم ok میزنم view cube نمیاد و وقتی دوباره چک میکنم میبینم دوباره خاموش شده!!
قبلا استفاده میکردم اینطور نبود.دوباره که نصب کردم اینطوری شده!
-
[QUOTE=adi00;133550]سلام بر استاد بزرگوارم
ممنون بخاطر پاسختون
جناب هادی پور وقتی تنظیمش میکنم ok میزنم view cube نمیاد و وقتی دوباره چک میکنم میبینم دوباره خاموش شده!!
قبلا استفاده میکردم اینطور نبود.دوباره که نصب کردم اینطوری شده![/QUOTE]
سلام
عزیز جواب دوست بالایی رو بدید من در مورد 3d max نمیدونم
-
[QUOTE=alinike;133154]با سلام.
برای حل مشکل به صورت زیر عمل کنید.
View>ViewPort Configuration>select ViewCube tab>checked Show the ViewCube[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
ممنون به خاطر پاسخگوییتون
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma][I] وقتی تنظیمش میکنم ok میزنم view cube نمیاد و وقتی دوباره چک میکنم میبینم دوباره خاموش شده!![/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=tahoma][I]قبلا استفاده میکردم اینطور نبود.دوباره که نصب کردم اینطوری شده!
[/I][/FONT][/COLOR][/RIGHT]الان 2013 رو هم نصب کردم همینجوریه!!!!
-
با سلام. دوست عزیز موقع ok کردن دو گزینه وجود دارد. یکی برای انجام تغییرات در همه view port ها و دیگری برای ویوپورتی که فعال است. شما یکس از نماها را انتخاب کرده و پس از فعال کردن گزینه مورد نظرتون بر روی Apply to Active View کلیک کنید و بعد OK و بعد که پنجره بسته شد نماهای دیگر را نیز انتخاب و برای همه آنها این کار را انجام دهید. نه تنها برای این موضوع بلکه برای تمامی گزینه های موجود در این پنجره باید به همین صورت عمل کرد.
-
سلام
من دقیقا همین مشکلی که مطرح کردین برام پیش اومده میشه بگین چطوری این مشکل راحل کردین کاربرadiOOلطفا جواب بدین