-
مدلینگ
[SIZE=3][FONT=tahoma]اول سلام خدمت تمامی عوامل و اساتید گرامی . بسار سپاسگذارم بابت این وبسایت فوق العاده مفید . حقیقتا دست مریضاد . [/FONT]
[FONT=tahoma]دوم تشکر مخصوص از جناب آقای مهندس بخشی بخاطر آموزش های فوق العاده شون و یه سوال داشتم از خدمت ایشون ... چرا زمانی که قصد مدل کردن قسمتی از خودرو رو دارم و میخوام Hide کنم قسمتی دیگه ای از خودرو رو... نمیتونم این کار رو انجام بدم . ایراد کارم کجاست ؟ . با تشکر[/FONT][/SIZE]
-
سلام عزیز
آقای بخشی اینجا فعالیت نمیکنه
شما یک نمونه عکس از مشکلتون بزارید تا دوستان دیگه کمک کنند
-
1 فایل پیوست
-
مشکل من اینجاست . مثلا هنگامی که میخوام قسمت سپر جلو رو کامل کنم بعضی ورتکس های بدنه مانع دقت و دید کافی میشن . برای هاید کردن مشکل دارم .
-
1 فایل پیوست
سلام از Edit Geometry - Hide Selected استفاده کردی ؟
-
[FONT=tahoma]نه متاسفانه من از کلیک راست استفاده کردم و مخفی نمیشدن . ممنونم ghias جان با راهنمایی شما مشکل حل شد . بازم ممنون[/FONT]
-
بلوپرینتی که در مکس استفاده کردم متاسفانه نمیدونم متعلق به چه خودرویی هست . اسم خودرو و مدلشو میخوام . ممنون میشم
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=هو - من;132053][FONT=tahoma]نه متاسفانه من از کلیک راست استفاده کردم و مخفی نمیشدن . ممنونم ghias جان با راهنمایی شما مشکل حل شد . بازم ممنون[/FONT][/QUOTE]
خواهش میکنم
کلا واسه مخفی کردن ، به جای استفاده از رایت کلیک بهتره اشیا رو تو لایه های جدا از هم بذاری که امکان عملیات جداگانه واسه هرکدومو داشته باشی
-
[FONT=tahoma]خیلی خیلی ممنون . بلوپرینتی که گذاشتم میدونید متعلق به چه ماشینیه ؟[/FONT]