-
1 فایل پیوست
تیزر ورزشی از حسین عروجی
[CENTER][CENTER]دوستان لطفا نظرات خودتون رو مطرح کنید. قراره این کار ثبت بشه و میخوام عیوب کار برطرف بشه. به علت حجم بالای فیلم مجبور شدم کیفیتش رو کم کنم تا حجم آپلود بالا نره.
[ATTACH=CONFIG]562[/ATTACH]
LINK
[url]http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=2fa6fe782cb193cbc02e542acd26532a[/url][/CENTER][/CENTER]
-
[B]حسین جان تو سایت [url]http://hotfile.com/[/url] آپ کنید بهتره این سایت که خودم هم فایلامو توش آپ میکنم یه مشکلی داره برای دانلود روی بعضی از سیستم ها
[/B]
-
درسته الانم هر چی میزنم مشکل داره چند دقیقه دیگه درستش میکنم
-
حسین جون تو hotfile نشد نمیدونم چرا تو یه سایت دیگه زدم . ببخش طول کشید انگار همه آپلودرا با من لج کرده بودن
[url]www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=2fa6fe782cb193cbc02e542acd26532a[/url]
-
[B]خوب بود [/B]
:)[B]یکم توضیح بدید تو این ویدئو شما چه کارایی رو صحنه ها انجام دادید
[/B]
-
خوبه بود آفرین
صرفا مونتاژ کردی دیگه؟! آره؟!
و یه سری ترانزیشن و افکت های دیگه که مکمل کار شدن
-
کل کلیپ که آماده از قبل بوده و شما کاری نکردید میمونه اولش که ذرات پارتیکل رو در پروژه آماده ها من دیدم ممکنه از روی اونا درست کردیدواسمتون که در اول و آخر کلیپ هست به علاوه از یکی دوتا ترانزیشن دروسط کار استفاده کرده بودی که خیلی سنخیت نداشت و چیزخاصی دیگه ای هم نداشت به نظرم شما بایدازپلاگین ها درحین پخش کلیپ استفاده کنی
برای بهتر شدن کلیپ
1-ترانزیشن های نوری روحذفش کن کاروخراب کرده وبه جاش از پلاگینexposureاستفاده کن توخودافترهست
2-ابتدای کارکه اسمت میادترانزیشن نوری روحذف کن وبه جاش ازoptical flareاستفاده کن
3-اگرمیتونی اون لحظه ای که تصاویراسلوموشن میشن روکنارهمدیگه دریک نمانشون بده(3تصویر)
روش کارکن ودوباره بزارتاببینیم چی ازکاردراومده
موفق باشی حسین عروجی عزیز
-
از همه دوستان که نظرات خوب و مفیدشونو گفتن کمال تشکر رو دارم .
همون طور که در نظرات گفته شد ابتدا و انتهای تیزر از پروژه آماده استفاده شده و یک سری ترانزیشن آماده و نهایتا مونتاژ.
برنامه های استفاده شده هم ae و sony vegas بوده.
تلاش من بیشتر در تطبیق صوت و تصویر بوده و کمتر به جلوه ویژه پرداختم اگه بیشتر وقت میذاشتم بهتر از اینم میشد.
در هر صورت نظرات شما محترم و در ورژن جدید تیزر مشکلات بر طرف خواهد شد.