[h=2]سلام.كسي درباره[/h][h=2]Vue Pioneer[/h][h=2]چيزي ميدونه؟ پلاگينهاي vue و همچنين متريال هاي اضافش رو كسي داره؟ممنون[/h][h=2][/h]
نمایش نسخه قابل چاپ
[h=2]سلام.كسي درباره[/h][h=2]Vue Pioneer[/h][h=2]چيزي ميدونه؟ پلاگينهاي vue و همچنين متريال هاي اضافش رو كسي داره؟ممنون[/h][h=2][/h]
[B]سلام
تاجایی که من کار کردم فعلا نسخه که رایگان دانلود می شه کامل نیست و خروجی با واتر مارک می ده ( نسخه اصلی پولیه ) .پلاگینها و متریالهاشم شم پولیه ولی یکسری متریالهای [FONT=arial narrow][SIZE=2][B]Vue Pioneer رو من کپی کردم تو فلدرهای 2014 vue xstream جواب داد [/B][/SIZE][/FONT][/B]
[QUOTE=yaser3030;124692][B]سلام
تاجایی که من کار کردم فعلا نسخه که رایگان دانلود می شه کامل نیست و خروجی با واتر مارک می ده ( نسخه اصلی پولیه ) .پلاگینها و متریالهاشم شم پولیه ولی یکسری متریالهای [FONT=arial narrow][SIZE=2][B]Vue Pioneer رو من کپی کردم تو فلدرهای 2014 vue xstream جواب داد [/B][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
دوست عزيز ممنون.منظورم اينه فرق [B][FONT=arial narrow][SIZE=2][B]vue xstream[/B][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=arial narrow][SIZE=2][B]با Vue Pioneer درچيه؟وكلا كار [B][FONT=arial narrow][SIZE=2][B]Vue Pioneer چي هست؟ممنون[/B][/SIZE][/FONT][/B][/B][/SIZE][/FONT][/B]
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
[QUOTE=sajad2013;124811]دوستان لطفا راهنمايي كنيد[/QUOTE]
تاجایی که میدونم ورژن vue xstream برای شبیه سازی کوه و جنگل و ... می باشد که می توانید این جزئیات رو وارد نرم افزار های دیگه مثل Cinema 4d , maya کنید.
ولی Vue Pioneer رو نمیدونم که باز هم فکر کنم شاید برای مدلسازی و با جزئیات بیشتر باشه - اگه اشتباه مکنم!