سلام خدمت همه دوستان.
چطور می توان جسم را به همراه سایه های ایجاد شده بدون زمینه ای که سایه بر روی آن اعمال شده بصورت آلفا و مجزا رندر کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همه دوستان.
چطور می توان جسم را به همراه سایه های ایجاد شده بدون زمینه ای که سایه بر روی آن اعمال شده بصورت آلفا و مجزا رندر کرد؟
در تنظیمات رندر قسمت Multi-Pass
راست کلیک کرده سایه رو انتخاب کنید
جناب دلیر سپاس گذارم از پاسخ سریع شما.
اما چند سوال :
1- آیا همین طور که فهمیدم باید یک بار جسم بدون زمبنه رندر شود و یک بار بصورت مالتی پس و سپس جسم و سایه ها بر روی هم میکس شود ؟
2- آیا این روش برای تصاویرمتحرک ( انیمیشن ، فیلم ) هم به همین گونه است ؟
یک بار رندر بگیرید همشو باهم میگیره سایه رفلکت و غیره
بله برای فیلم انیمیشن هم همین طوره
اگه اشتباه نکنم تو این آموزش از این تکنیک استفاده شده البته فکرکنم درست یادم نیست:1:
[url]http://www.video-effects.ir/165-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D8%AA%D8%B4-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-cinema-4d-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%81/[/url]
سلام
نمیشه همچین کاری کرد برای این کار پرده سبز بزاری زیر لایه تا بعدا حذف کنید
[QUOTE=Hadipour;115876]سلام
نمیشه همچین کاری کرد برای این کار پرده سبز بزاری زیر لایه تا بعدا حذف کنید[/QUOTE]
حسین جان فکر کنم منظورشون انیمیشن ساخته شده تو خوده سینما فوردی هست
[quote=mohsen_dalir;115879]حسین جان فکر کنم منظورشون انیمیشن ساخته شده تو خوده سینما فوردی هست[/quote] اگه بخواد فقط خروجی سایه داشته باشه همراه با مدل سه صورت png نمیشه
با سلام
جناب هادی پور و جناب دلیر متشکر از توجه شما .
همان طور که آقای دلیر گفتند من یک کار در سینما فوردی ساختم که سایه هایی در هنگام حرکت از خودش بر روی سطوح اطراف و زمین ایجاد می کنه .با راهنمایی آقای دلیر و تستی که کردم تنها روشی که تونستم نتیجه ازش بگیرم این بود که جسم رو تنهایی و بدون سایه ها رندر بگیرم و یک بار هم جدا گانه در لایه مالتی پس سایه ها و ao سپس دو انیمیت رو در افتر باهم میکس و در صحنه مورد نظر مچ کنم .آیا روش کار همینه یا راه دیگری داره ؟
[QUOTE=yaser3030;116588]با سلام
جناب هادی پور و جناب دلیر متشکر از توجه شما .
همان طور که آقای دلیر گفتند من یک کار در سینما فوردی ساختم که سایه هایی در هنگام حرکت از خودش بر روی سطوح اطراف و زمین ایجاد می کنه .با راهنمایی آقای دلیر و تستی که کردم تنها روشی که تونستم نتیجه ازش بگیرم این بود که جسم رو تنهایی و بدون سایه ها رندر بگیرم و یک بار هم جدا گانه در لایه مالتی پس سایه ها و ao سپس دو انیمیت رو در افتر باهم میکس و در صحنه مورد نظر مچ کنم .آیا روش کار همینه یا راه دیگری داره ؟[/QUOTE]
آره روش کار همینه که در Cinema 4d خروجی Shadow بگیرید و بعد در نرم افزار افتر افکت Mode رو بزارید روی گزینه مورد نظر که فقط سایه رو نمایش بده.
این آموزش رو ببینید توضیح می دهیم.
[url]http://www.video-effects.ir/?p=3946[/url]