دوستان به نظر شما هارد اكسترنال مدل adata hd 710 چطوره؟به نظر شما adata بهتره silicon power و يا مارك ديگه؟كدوم سرعتش بالاتره؟من پروه هام همه از روي اكسترنال لود و خونده ميشه بنابراين برام مهم و حياتيه.ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان به نظر شما هارد اكسترنال مدل adata hd 710 چطوره؟به نظر شما adata بهتره silicon power و يا مارك ديگه؟كدوم سرعتش بالاتره؟من پروه هام همه از روي اكسترنال لود و خونده ميشه بنابراين برام مهم و حياتيه.ممنون.
دوستان كسي هست كه در اين مورد راهنمايي كنه.ممنون ميشم.فوريه.
[QUOTE=sajad2013;102738]دوستان كسي هست كه در اين مورد راهنمايي كنه.ممنون ميشم.فوريه.[/QUOTE]
عزیز هر دو مارک خوبه بخرید فرقی نمیکنه ولی تو بازار Silicon Power بیشتر است که نشون میده این مارک یکمی بهتره
حالا دوباره میگم که هر دو مارک خوبن
[QUOTE=Hadipour;102762]عزیز هر دو مارک خوبه بخرید فرقی نمیکنه ولی تو بازار Silicon Power بیشتر است که نشون میده این مارک یکمی بهتره
حالا دوباره میگم که هر دو مارک خوبن[/QUOTE]
دستت درد نكنه.واقعا استاد من شيفته اين مرام بالاتون شدم كه با اينكه كلي مشغله داريد ولي بازهم جواب سوالات مارو ميديد.ممنون از لطفتون.
[QUOTE=sajad2013;102788]دستت درد نكنه.واقعا استاد من شيفته اين مرام بالاتون شدم كه با اينكه كلي مشغله داريد ولي بازهم جواب سوالات مارو ميديد.ممنون از لطفتون.[/QUOTE]
ممنون عزیز لطف دارید
موفق باشید