لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
نمایش نسخه قابل چاپ
لينك ها حذف شدند از مدير ميخوام پست رو حذف كنه
[B]بیشتر کار کن عزیز
اول اصول رو یاد بگیر
مثلا ریتم رو یاد بگیر
[/B]
[QUOTE=Hadipour;102049][B]بیشتر کار کن عزیز
اول اصول رو یاد بگیر
مثلا ریتم رو یاد بگیر
[/B][/QUOTE]
به به استاد عزیزم سلام ممنون از توجهتون خوب کمی میبخشید اولین کارم بود شما آموزش های fl studio در مورد تازه کارهایی مثل دارید؟؟ ممنون میشم اگر لطف کنید ، موفق باشید
آفرین کار خوبیه برای فیلمسازی خوبه :8:
فقط از اواسط به بعد دیگه ریتمش میوفته
[QUOTE=mhmdea;102050]به به استاد عزیزم سلام ممنون از توجهتون خوب کمی میبخشید اولین کارم بود شما آموزش های fl studio در مورد تازه کارهایی مثل دارید؟؟ ممنون میشم اگر لطف کنید ، موفق باشید[/QUOTE]
[B]نه والا
من فقط اطلاعاتی میدونم در این مورد[/B]
[B]برای اولین قدم نسبتا" میشه گفت خوب بود. ولی باید [COLOR=#b22222]خیلی نکات رو رعایت کنید... و به خوبی یاد بگیرید[/COLOR] . موفق باشید دوست من.[/B]
واقعا بنده رو روسفید کردید ممنون از نظر شما دوست گل
[QUOTE=ali_vfx;102057][B]برای اولین قدم نسبتا" میشه گفت خوب بود. ولی باید [COLOR=#b22222]خیلی نکات رو رعایت کنید... و به خوبی یاد بگیرید[/COLOR] . موفق باشید دوست من.[/B][/QUOTE]
بله ممنون میبخشید شما هم تو کار آهنگ سازی هستید؟ یا فقط نظر شخصیتون بود چون میخواستم بدونم اگه آهنگ سازید از تجربیاتتون استفاده کنم ، باز هم تشکر فراوان از شما وتمام دوستانی که نظر دادند.
[QUOTE=mhmdea;102061]بله ممنون میبخشید شما هم تو کار آهنگ سازی هستید؟ یا فقط نظر شخصیتون بود چون میخواستم بدونم اگه آهنگ سازید از تجربیاتتون استفاده کنم ، باز هم تشکر فراوان از شما وتمام دوستانی که نظر دادند.[/QUOTE]
[B]بله من هم با اف ال کار کردم . البته خیلی وقت میشه... یه نمونه کار از خودم میزارم[/B]
: [CODE]http://s5.picofile.com/file/8160434200/New.mp3.html[/CODE]
[B]
البته این مال چند ماه پیشه الان زیاد با اف ال کار نمی کنم.[/B]
[B]برای یادگیری میتونید تو نت یه سرچی بزنید. شاید بپرسید من از کجا یاد گرفتم!:( من از علاقه ای که داشتم موسیقی رو یاد گرفتم. یعنی بعضی از نادانستنی ها رو از نت جستوجو کردم )
آرزوی موفقیت
[/B]:o
[QUOTE=ali_vfx;102064][B]بله من هم با اف ال کار کردم . البته خیلی وقت میشه... یه نمونه کار از خودم میزارم[/B]
: [CODE]http://s5.picofile.com/file/8160434200/New.mp3.html[/CODE]
[B]
البته این مال چند ماه پیشه الان زیاد با اف ال کار نمی کنم.[/B]
[B]برای یادگیری میتونید تو نت یه سرچی بزنید. شاید بپرسید من از کجا یاد گرفتم!:( من از علاقه ای که داشتم موسیقی رو یاد گرفتم. یعنی بعضی از نادانستنی ها رو از نت جستوجو کردم )
آرزوی موفقیت
[/B]:o[/QUOTE]
خوب بود ادامه بده میشه بپرسم برای درام هاتون از چه vst استفاده کردید ؟؟ چون خیلی حرفه ای بود درام هاتون. همچنین آرزوی موفقیت برای شما .