[SIZE=2][FONT=tahoma]با سلام
دوستان عزیز
نرم افزار ادیوس 7 مهلت 30 روزش تموم شد با ریجستر کردن اون با اروری که تو عکس اومده مواجه شدم.
مشکل کار کجاست؟[/FONT][/SIZE]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=14024&stc=1[/IMG]
نمایش نسخه قابل چاپ
[SIZE=2][FONT=tahoma]با سلام
دوستان عزیز
نرم افزار ادیوس 7 مهلت 30 روزش تموم شد با ریجستر کردن اون با اروری که تو عکس اومده مواجه شدم.
مشکل کار کجاست؟[/FONT][/SIZE]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=14024&stc=1[/IMG]
کرکی که استفاده میکنید مثل اینکه مال این ورژن نیست
چه ورژنی دارید؟
[B][COLOR=#0000ff]متاسفانه ورژن 7 ادیوس کرک نداره و تریال ریست داره که بایستی زیر 30 روز ریست میکردید که متاسفانه این کارو انجام ندادید
الان هم اگر بخواهید این کارو انجام بدید قطعا دیگه جواب نمیده ، چرا که به صورت هوشمند روی سکتورصفر هارد شما اطلاعاتی نوشته شده که از این کار جلوگیری میکنه
برای ریست کردن سکتور هارد هم روش های خاصی موجوده ، که اگر اشتباهی انجام بدین کلیه اطلاعات هاردتون رو از دست میدین[/COLOR][/B]
در حال حاضر ورژن 7.2 دو نصبه اگه پاک کنم و ورژن 7.4 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟
[QUOTE=hossein_m_s;98990][B][COLOR=#0000ff]متاسفانه ورژن 7 ادیوس کرک نداره و تریال ریست داره که بایستی زیر 30 روز ریست میکردید که متاسفانه این کارو انجام ندادید
الان هم اگر بخواهید این کارو انجام بدید قطعا دیگه جواب نمیده ، چرا که به صورت هوشمند روی سکتورصفر هارد شما اطلاعاتی نوشته شده که از این کار جلوگیری میکنه
برای ریست کردن سکتور هارد هم روش های خاصی موجوده ، که اگر اشتباهی انجام بدین کلیه اطلاعات هاردتون رو از دست میدین[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]در حال حاضر ورژن 7.2 دو نصبه اگه پاک کنم و ورژن 7.4 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR]
عزیز جان تلاش نکن کرکی فعلا وجود نداره دوتا شرکت در حال حاضر ادیوس 7 رو میفروشن که دارای لودری هستند که میتونه این 31 روز رو ثابت نگه داره من خریدم الان دوماه باهش مشکلی ندارم و رو 31 روز مونده اگه میخای بخری بگو تا اسم شرکتش رو پیام خصوصی بدم چون نام بردن شرکتهای ایرانی تو سایت ممنوعه موفق باشی
[QUOTE=abbaskarimi78;99006]عزیز جان تلاش نکن کرکی فعلا وجود نداره دوتا شرکت در حال حاضر ادیوس 7 رو میفروشن که دارای لودری هستند که میتونه این 31 روز رو ثابت نگه داره من خریدم الان دوماه باهش مشکلی ندارم و رو 31 روز مونده اگه میخای بخری بگو تا اسم شرکتش رو پیام خصوصی بدم چون نام بردن شرکتهای ایرانی تو سایت ممنوعه موفق باشی[/QUOTE]
من از یکی از این شرکتا خریدم، همه مراحلشو انجام دادم تا اون مهلت 31 روزه که بهگفته شما ثابت هستش ولی نمیدونم بدون هیچ پیغامی نرم افزار بالا نمی آد.....میتونی راهنمایی کنید