[B]سلام
دوستان من یه پروزه تو افتر دارم الان هرچی رندر میگیرم حالت اسلومیشن پیدا کرده..دو سه بار رندر گرفتم هر دفعه بهتر میشه ولی بازم خیلی بد..
خیلیم لازمش دارم
ممکن راهنمایی کنید مشکلش چیه؟[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]سلام
دوستان من یه پروزه تو افتر دارم الان هرچی رندر میگیرم حالت اسلومیشن پیدا کرده..دو سه بار رندر گرفتم هر دفعه بهتر میشه ولی بازم خیلی بد..
خیلیم لازمش دارم
ممکن راهنمایی کنید مشکلش چیه؟[/B]
[COLOR=#0000ff]سلام با چه فرمتی رندر میگیرید؟
اگه avi رندر میگیرید که عادیه چون سنگینه باید تبدیل بشه.میتونید با فرمت mp4 رندر بگیرید اینجوری مشکلی پیش نمیاد[/COLOR]
[QUOTE=shahin_hich;98363][COLOR=#0000ff]سلام با چه فرمتی رندر میگیرید؟
اگه avi رندر میگیرید که عادیه چون سنگینه باید تبدیل بشه.میتونید با فرمت mp4 رندر بگیرید اینجوری مشکلی پیش نمیاد[/COLOR][/QUOTE]
سلام خیلی ممنون.
با فرمت avi .نه خیلی سنگین نیست 30 ثانیه است تقریبا.میخوام بیارمش تو ادیوس mp4 تو ادیوس نمیاد..
[QUOTE=niloufar;98364]سلام خیلی ممنون.
با فرمت avi .نه خیلی سنگین نیست 30 ثانیه است تقریبا.میخوام بیارمش تو ادیوس mp4 تو ادیوس نمیاد..[/QUOTE]
زمانش مهم نیست حجمشو نگاه کنید ببینید چقدره؟اگه mp4 مشکل داره با فرمت quick time خروجی بگیرید
[QUOTE=shahin_hich;98367]زمانش مهم نیست حجمشو نگاه کنید ببینید چقدره؟اگه mp4 مشکل داره با فرمت quick time خروجی بگیرید[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]مرسی درست شد..مشکلش همون بخاطر فرمتش بود..من چند بار رممو خالی کردم چون رم پریویو هم نمیداد فک کردم باید بخاطر اون باشه ..
فرمتشو عوض کردم درست شد ..
خییییلی ممنون[/B][/COLOR]